Scudo Sports

yeşilköy freestyle fotoları

Aaa ya bu cocuga bayılıyorum ne kadar espiri yapıyorsun benim bisiklet bi 2008 de biter bizim boyacıya kalırsa

Scudo
@bedo
kelle hariç 45 cevabımız şimdilik güzel iş iyi yorum dedik ve kapattık

sizi boyacı ne kdr hızlı ole damalı bmxler gusel olur ama ;)

neyse tbr diyoruz başka birşey diyemiyoruz aynı zamanda başarılarınızın devamını bekliyoruz allah zihin açıklıgı versin

vayy erkanım ne guzel hareketler onlar tebrık edıyorum sızı.. devamı ama daha ıyısını beklıyoruz, tabi yakında bunları cok acayıp bısıkletlerı gelecek selesı fılan cok sızı onlarla gorelım bakalım:)

@fenerbahceli_boksorler

evet trial kadrolar gelince kimse Erkan abiyi tutamayacak

valla cocuk lar resimler cok güzel olmuş ellerinize saglık inşallah daha güzellerini siz yaparken bana cekmek nasip olur ben kadrolar gelene kadar sadece orta halli binecem kopma zamanı kadrolar gelince

Turkiyede MOD mu gelecek super olmalı.

evet trial kadrolar - truvait ayna kollar ohoo daha neler neler gelecek :D

Birazda BMX parcası gelse ohh ne guzel olur :)

@Jr.BMX

o işi erkan abiyle konuşman lazım ama 1-2 parca için soz konusu olmaz sanırım

önderdemi burda kaflik omu beyler:D

İşte budur, hareketler çok iyi, fotolar da kaymamış, net, çekim açıları da iyi, tebrik ederim kardeşlerim :)

@athletic

saol abi. makinayı bulduk bugün Erkan abi de geldi resileri cektik havalar düzelirse video da cekicez :D bakalım sizinki mi bizimki mi daha güzel olacak filmlerin :p buraya gelirseniz beraber çekeriz bi video :p :rolleyes:

@athletic

teşekkürler devamı gelecek

Kardeşlerim biz yarışmayız :) Herkes en iyisini yapmaya çalıştıkça gelişir ve bir süre sonra yeteneği de imkanları da varsa zaten en iyisi olur :)
Biz sadece etki bırakacak ve içinde bisikletle ilgili her türlü kategoriyi barındıran (özellikle tepe inişi, sokak ve akrobasi olacak) sürükleyici ve tekrar tekrar izlenecek bir film yapmaya çalışıyoruz.
Çekimlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.
DVD'si çıktığında herkese duyuracağız.

@athletic

bizde yarışmayız zaten o işin espriside bu dvd işi ciddi mi ?

evet, film diyoruz, ciddi tabi :)
eh mini dv kamera ile kaliteli ve uzun süreli bir filmi, bisiklet seven dostlarımıza olabilecek en yüksek kaliteden sunmak isteriz.

@athletic

yani youtube dan izlemicez dvd sini alıcaz insllah biterde arşivimize koyarız:)
peki buraya gelme ihtimaliniz var mı :D

Geri