Scudo Sports

yeşilköy freestyle fotoları

@Jr.BMX

senin kadro rengine hala karar veremedin mi ki ???

Scudo
Yok karar verdim beyaza boyatıcam.
Boyacıya gittim verdim herif elini surmemis kadroya. İşte bekliyoruz o bitircek jantları alıcaz

güzel hareketler.güzel paylaşım.elinize ve ayağınıza sağlık.devamın bekliyoruz.

Film 2 versiyonda çıkacak;

1) forumlara ve youtube'a kalitesi düşürülmüş "director's cut" versiyonunu koymayı düşünüyoruz.Dvd'de olan her bölüm olmayacak içinde.

2) "Uncut version" DVD'nin içinde ekstra bölümler de olacak.Ayrıca forumlara koyamayacağımız +16 öğeler Dvd'de olmak zorunda.

Filmin çekimleri bitmeden oraya gelme durumumuz var, tarih belli fakat gizli tutuyoruz, kesinleşince sizinle iletişime geçeceğiz.

Genç arkadaşlarım merhaba.
Paylaşım ve resimler için teşekkür ederim.Sizlere nacizane bir dileğim olacak lütfen kask,dizlik ve dirseklik kullanın.Ne olur ne olmaz.Hatasız ve kazasız sürüşler dilerim...

eğer bu kadıköyde buluşma olayı şubat tatilinde olursa ben bile gelebilirim sakarya'dan.

evet iyi olur ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi burnout_54 şubat tatilinde olma ihtimali fazla

Aynen katılıyorum somestire tatilinde buluşuruz.
Benim bisiklette biter.. Bu arada sinto soylemeyi unuttum elektrostatik boya değil normal boya.

can keske elektrostatik boyatsaydın yaa fazla çizilme yapmıyo we parlak oluyo manyaq duruyodu bu tarafta olsaydın bızım boyacı war orda boyardın dama işini halledelim senınle beraber ok ;) unutma sakın tammmı:d

normal bir boya eger güzel atılır ve iyi bir vernikleme ile bence cok daha güzel sonuclar alınabilir ama bmx icn tabi eger bize yakın olsa idin boyayı getir ben boyarım derdim bir gündede alırdın üzerine farklı bir şeylerde yapardık alev falan

zaten belki yakında air bras yapma durumu olabilir onun arastırmasını yapıyom

@trialerkan

air brush alırsan abi çok güzel olur valla :D

kardeşlerim fotolar çok sağlam şu fotoları pink bike da koyun görsünler tr de ne yetenekler var

@ncrone

siz isteyin de biz koymayalım mı :D

helal valla çok iyi olcak kıl kıl yorumlar yapıyolar dalacam bigün hepsine:D

Geri