Scudo Sports

Yeşil Pedal sporcusu Barış Asa trafik kazası geçirdi.

@Koray Gürel
Yani birileri çalışıyor ama kime? diyorsun :)

Scudo
@iskender şerit basına yansımadığı sürece ceza almayacaktır. Polislerin kendisi görmeli. Maalesef kurl böyle

@Koray Gürel

@Koray Gürel haklısınız. zaten insan hayatından çok gelir gider dengesi gözetildiği için trafik onlarca yıllardır bir sorun türkiye'de. aynı şekilde park cezaları mesela. bir çekici gelip arada araçları çekiyor, içinde iki polis memuru oluyor en az. o iki polis memuru bisikletle aynı sürede en az 15 araca ceza yazabilir. ama o zaman insanlar kurallara riayet eder devletin mazallah geliri azalır uzun vadede. gelişmiş ülkelerde de insanlar gerçekten çok medeni olduğundan değil kurallar iyi uygulandığından, insiyatife yer bırakılmadığından ve bu tarz şeylere maddi gelir olarak bakılmadığından bir düzen var.

Gelire dayalı ceza adaletsiz gibi geldi bana. Fakirden az zenginden çok mu alınacak tam anlamadım? Aynı kural hatasını zengin yaparsa başka fakir yaparsa başka mı olmalı. Ben zengin olsam tutarım bir asgari ücretli şoför istediğim kuralı çiğnetirim :D

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Arkadaşlar sohbet, başlıktaki konudan çıkmış, başka yönde ilerliyor. Bu başlığı kazazede arkadaşımız kendisi de takip ediyor ve buraya her yazılan mesajda benden de çok rahatsız oluyordur.
Lütfen başka bir başlık altında devam ettirebilir misiniz sohbeti?
@Anonim lütfen yardım.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Arkadaslar bacaklari ampute dediniz ama trekturkiye instagram sayfasinda gonderi cikti hakkinda ve maasallah heryeri sapasaglam.

KORKUNÇ KAZA SONRASI BACAKLARINI KAYBEDEN BARIŞ'IN OLİMPİYAT HAYALİ - TREK'TEN MÜTHİŞ SÜRPRİZ

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
@Özcan.

Tamamen benim vizyonsuzluğum, yüzünde o gülümsemeyle görüp bir de bisiklete binip yarışacağını okuyunca dedim ki bacaklarını kaybetmiş olamaz. Gözlerim doldu...
Trek markasına da teşekkürler, şu an kalbimde öyle bir yer etti ki bir ömür başka markaya binmem imkanım olur da alabilirsem bir gün istediğim modeli.

Elimdeki delil olan videoyla emniyete gittim ama İşlem yapmadılar. Şikayetimi Kocaeli emniyet müdürlüğüne e-mail yoluyla yapmamı söylediler.

Oncelikle gecmis olsun. Pes etmeyisin herkeze ilham kaynagi olmali.

Lastiginin patlama sebebi cam sise kiriklari okudugum kadariyla. İnsanlar artik bilinclenmeli bursa'da yol kenarlari hep cam kiriklari ile dolu lastigimin her yeri cam kesigi. Lutfen atmayalim. Attirmayalim. Uyaralim.

Geri