Bütçe meselesi. Zamanında bilinçsiz olarak alınmış, asfalt kullanımı için yeni bisiklet alımına bütçesi yetmeyeceği için ince lastik takılmış. Orta amortisörün de tamamen sıkılması daha da iyi olacaktır. Aynı zamanda günlük kullanıldığı için çalınsa da can sıkmayacak bir bisiklet olduğu için böyle bir tercih yapılmış olabilir. Zamanında yeni bisiklet alamadığım için ben de yapmıştım. 100+ kmler yaptığım olmuştu. Yokuşlar hariç şimdi kullandığım şehir bisikletine göre ekstra yorgunluk olmuyordu. Tabi o zaman yaşadığım heyecandan kaynaklı enerji tolere ediyordu yokuşları.
Hocam ciddi bir başlık değil elbette. Çelik fs kadro, en az 16-18 kilo ve ince lastik kombinasyonu komik geldi. Yukarda Eray beyin dediği gibi yapıldı herhalde.
Adamın bisikleti milleti gerdi, yok efendim o bisiklete ince teker mi takılırmış, yok efendim drop barda taksaymış vs... Adam isterse oto direksiyonu takar sanane
Ince lastik kullanması mantıklı olmuş en azından bi tik daha hizli ve seri gider bisiklet ne diye bu kadar ağır eleştiriler yapılıyor alım gücü pahalı bunu göz önünde bulundurarak yapın yorumunuzu
@Berat01
E iyi de dağ bisikleti bu.Migros gibi marketlerden alınacak amortisör bulunmayan bisikletler bile daha ucuz ve hızlı olacaktır.Bu bisikletin anlık fiyatı 1.200TL.