Scudo Sports

Yerli ve milli full suspension yarış bisikletimiz.

Fat1h

Forum Demirbaşı
Tepki
561
İsim
Fatih ÇAKMAKCI
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Single Speed
Çok başarılı olmuş :)

201822201823
201824
201825

Scudo
Salcano Hector'un bir üst versiyonu bence.Pek bir esprisi yok gibi ?

• Beğen
Tepkiler: Fat1h
Bütçe meselesi. Zamanında bilinçsiz olarak alınmış, asfalt kullanımı için yeni bisiklet alımına bütçesi yetmeyeceği için ince lastik takılmış. Orta amortisörün de tamamen sıkılması daha da iyi olacaktır. Aynı zamanda günlük kullanıldığı için çalınsa da can sıkmayacak bir bisiklet olduğu için böyle bir tercih yapılmış olabilir. Zamanında yeni bisiklet alamadığım için ben de yapmıştım. 100+ kmler yaptığım olmuştu. Yokuşlar hariç şimdi kullandığım şehir bisikletine göre ekstra yorgunluk olmuyordu. Tabi o zaman yaşadığım heyecandan kaynaklı enerji tolere ediyordu yokuşları. :)

Bana oldukça saçma geldi. Tur lastikleri var ve çift süspansiyon:p Üstteki arkadaşın da dediği gibi hector’dan pek bi farkı yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: Fat1h
@mariokaldato

Hocam ciddi bir başlık değil elbette. Çelik fs kadro, en az 16-18 kilo ve ince lastik kombinasyonu komik geldi. Yukarda Eray beyin dediği gibi yapıldı herhalde.

@Fat1h
İroni olmamasından korkuyordum,rahatlattınız beni :)

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve Fat1h
Madem ince lastik taktın, bi de dropbar tak da gönlümüz şenlensin be genç adam! Bak forumda bu konuyla ilgili birçok da başlık var.

• Beğen
Tepkiler: ilker.prime
Adamın bisikleti milleti gerdi, yok efendim o bisiklete ince teker mi takılırmış, yok efendim drop barda taksaymış vs... Adam isterse oto direksiyonu takar sanane:hihi:
direksiyonlu-bisiklet_d620.jpg

millet şu aklını düzgün yerlerde kullansaydı muasır medeniyetler seviyesine ulaşmıştık:okyrm:

Milletin gücünün yettiği kadar sahip olabildiği nesnelerle eğlenmek ne bileyim en hafif tabirle dangalaklık!

• Beğen
Tepkiler: MELİKŞAH
Ne var yani bizde gercekleri varda ne oluyor.. Önemli olan ustünde mutlu olabilmek..

Salcona nerde üretim yapıyor kadro üretimi de hele bakayım .

@MAERKEK
tayvan

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Ince lastik kullanması mantıklı olmuş en azından bi tik daha hizli ve seri gider bisiklet ne diye bu kadar ağır eleştiriler yapılıyor alım gücü pahalı bunu göz önünde bulundurarak yapın yorumunuzu

@Berat01
Şehir içi konfor bisikleti bu arkadaşlar . Mtb yapmak için 2.20 yada 2.40 lastik takmanız gereklidir .

• Beğen
Tepkiler: Scutoid
@Berat01
E iyi de dağ bisikleti bu.Migros gibi marketlerden alınacak amortisör bulunmayan bisikletler bile daha ucuz ve hızlı olacaktır.Bu bisikletin anlık fiyatı 1.200TL.

• Beğen
@MAERKEK
Paris-Roubaix için de üretlmiş olabilir:kötü:

• Beğen
Geri