Scudo Sports

Yer yarıldı içine girdim

Scudo
Fatbike sürerken böyle dertlerim olmuyor. Hep de şaşırıyorum yol sürenlere. Taş bile değse düşecek gibi geliyor bana yol bisikletleri.
Çok geçmiş olsun. Çok güzel memleket :)

@Rhodiumm benzeri bir kaza sonrasında cimer'e detaylı bir mesaj atıp tüm masraflarını karşılayan birini tanıyorum. Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu çatlak ağır ihmal içeriyor neticede. Çok daha kötüsü olabilirmiş.

Allah beterinden korumuş. Büyük geçmiş olsun kardeşim. Naçizane bir tavsiye, fiziki durumunu bilmediğiniz yollarda çok dikkatli olun ve öyle sürün...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Büyük geçmiş olsun.

Dışarıdan birisi görse yoldan fay hattı geçiyormuş ellaham der.o_O:eek:
Bu yolu yapan mühendis, mütaahit, sorumlu yönetim bunu görse "yer yarılıp da içine girsem" demeli ancak nerede, çok yetkin olduklarından şu sıralar ihale kovalıyorlardır.:ssrtcbya::snzdglsn:

Herkese çok teşekkür ederim tekrardan.

@Rhodiumm benzeri bir kaza sonrasında cimer'e detaylı bir mesaj atıp tüm masraflarını karşılayan birini tanıyorum. Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu çatlak ağır ihmal içeriyor neticede. Çok daha kötüsü olabilirmiş.
Yazdım bile CİMER'e. İnşallah güzel sonuçlanır.

Geçmiş olsun hocam

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Cidden geçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız. Lastik çöp jant ise bi ihtimal düzelebilir gibi, beton yol uygulaması bitüm içerikli (asfalt) yola göre düşük maliyet ve uygulama kolaylığı sebebiyle tercih ediliyor, bildiğim kadarıyla bildiğimiz beton değil biraz esneme payı olan beton kullanılıyor. Yaşadığım bölgede kısa zaman önce köy yollarında uygulanan ve beni çok sevindiren uygulamadır, adamlar muhteşem manzaralı bisiklet yolu yapmışlar diye hayır dua ediyordum takii bu yarıları görene kadar muhtemelen yakında kullandığım yollarda aynı akıbete uğrayacak dikkatli olmak lazım. Umarım belediyeden olumlu dönüş alırsınız,tekrar geçmiş olsun.

Ahh be, üzülüp iç çekerek baktım çok geçmiş olsun. Sanırım jantlar ne kadar uğraşsan da fren pabuçlarının değdiği kısımdan ötürü randımansız olacak... İyi ki size bişey olmamış tekrar çok geçmiş olsun. Rotanız da hayli güzelmiş, bisikletinizi yan yatırıp çektiğiniz yerden anlaşılıyor manzara az çok.. Nasip, kısmet. Vardır bir hayır, belki canınıza gelecekti, mala geldi.

Sevgiyle kalın, moralinizi yüksek tutun. Sevgiler

Malesef ki, son yılların meşhur ihaleleri sadece belirli kişi ya da kişilere veriliyor. İşinin ehli olmayana çok abartı şekilde yöneticilikler veriliyor. Yakın geçmişten çok çok iyi biliyoruz. Ne kazalar, ne yıkılan köprüler ve yollar... Neyse.
Bunların hepsinden önemlisi size bir şey olmamış olması. Çok üzüldüm ama cana gelmesin.
En iyisi siz bunu bir mesaj olarak yazın, bir işaret olarak düşünün ve hayat yolunuza katılmış bir tecrübe artısı daha eklemiş sayın kendinizi.
Çok geçmiş olsun kardeşim. Bisikletinizin kadrosunu da en ince detaylarına kadar yoklayın...

@SOZUAK Maalesef yaşanılan ortamı yaşanmaz hale getirip sonrasında tedbirler arıyoruz. Mtb örneğinin en acı benzeri aslında araçlar konusunda var. Normal binek arabalar ile kendini güvende hissetmeyenler yüksek arabalara, SUV lara, parası yetmeyen de duster lara yöneliyor. Yani trafik üstelik şehir-içi trafiği tehlikeli hale gelmiş vaziyette. Halbuki şehirde , kilik kıyafet, davranış, araç bakımından en kibar en hafif .... olması gerekirken tam tersine sanki doğada , vahsi jungle daymiscasina yaşanıyor. Bir tek av tüfegimiz eksik diyeceğim ki artık o bile artık normal hale geldi. Düşünün bunun bir komedisini yapsalar; elinde silahlarla jiplere binmiş, ayağında botlar, kafasında koruyucu başlıklar, etrafına şüpheyle bakan insanlar var....😁😁😁

Çok geçmiş olsun , hakkınızı arayın tabii ki .

jantlar düzeltilebilir ama eski randımanı vermiyecektir. Size bir şey olmaması büyük bir şans. Geçmiş olsun. Cimer cevabına göre yeni jant almanızı tavsiye ederim.

İçine 1mm2 donatı çeliği koymayan müteahhite ve bu yolu bu şekilde teslim alan belediye kontrolörüne selamlar olsun. ‘Beton’ yol yaptık birşey olmaz diye yolun altına menfezde koymamışlardır. Son 2 gün kısa süre bile olsa şiddetli yağmur yağdıysa o yol boyunca herhangi bir yerde yine bu sorunla karşılaşabilirsiniz dikkat edin.

geçmiş olsun, jantlar tamir olur, tabi kullanmaya devam etmek isterseniz.

Çok geçmiş olsun. Aklıma bir şarkı geldi, Yıldız Tilbe'den geliyor, "bunu da görmedik, bunu da yaşamadık, buna da düşmedik!, demeyiz artık..."

Geri