Scudo Sports

Yenilenen Bisikletim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet Halil haklısın en iyisi bu olacak galiba.Bisikletime uyacak rulmanlı göbeğin resmini veya tam adı ve kodunu yazabilirmisin.İlgin için şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
H.Can DEMİREL

Scudo
Can abi Shimano'daki uygun model BB-UN25. Ancak kendi göbeğinin mil ölçüsünü aldıktan sonra bu göbeğin de aynı boyda olanını almaya özen göserirsen sorun yaşamassın ;). Bazen bir kaç milimetrelik farklar da sorun yaşatmıyor gerçi...

http://cycle.shimano-eu.com/media/images/cycling/products/bikecomponents/BB/BB-UN25_popup_v1_m56577569830549785.jpg

Halil en kısa sürede sipariş edeceğim.İlgine çok teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle.
H.Can DEMİREL

bisikletin güzel ve sağlam olmuş seni yolda bırakmaz asla güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Ehh demek bundan sonra Yayla Yollarında biri yanımızdan hızla geçersen
" ahaaa işte bu Can'dı "
diyeceğiz galiba...
Çok güzel olmuş, özellikle lastikleri değiştirmen çok isabetli olmuş bence. Güle güle, sağlık ve esenlikle kullanmanı dilerim...

Kıvanç teşekkür ederim umarım tanışır ve beraber pedallarız.
H.Can DEMİREL

Teşekkür ederim umarım birgün beraber pedallarız.Bayram tatilinde bir tur düzenlemek istiyoruz.Daha tam herşey netleşmedi ama haberleşelim isterim...
H.Can DEMİREL
MUĞLA

Sevdamın muhakkak ki yerini tutmaz,lakin kısa da olsa kısa bir sürüş yapma şansını elde etmiş biri olarak hiçde fena degil diyebilirim.bence selenin biraz daha kalkması gerekir dikkate alırsan sevinirim...
sevgiyle....

• Beğen
hoşggeldiniz muğlaya sayın can dede umarım ilimizi hatta biraz iddalı bir deyişle küçük cennetimizi beğenirsiniz ama muğla birkaç günde bitmez umarım görüşebiliriz

• Beğen
@hcan

bayramda birşeyler yapma konusunda haberleşiriz henüz bizim de bir planımız yok

@felis911

Yarın aşırı yağmurlu olmaz ise yatağan milas üzeri efes'e geçeceğim.Sizleri tanımak isterdim.

saat kaç gibi çıkmayı planlıyorsunuz uygun olursa yetişmeye çalışalım bilgi verirseniz size telefondan ulaşabiliriz

@felis911

Sevgili arkadaşlar Can DEDE sabah kahvaltıdan sonra Muğla Üni. misafirhanesinden hareket edecek.Eski 9 katlı Rekterlük binasının orada güvenlikteki arkadaşlara sorarsanız onlar bilirler akşam netten hemen çıktığı için mesajınızı cevapsız bırakmış ben şimdi iş yerimden size yazıyorum.Yatağan'dan Milas'a geçecek orada Turgutreisten gelen Çağrı arkadaşımızla buluşacak bilgilerinize...
Can DEDE 'nin telefonu:0 536 3023360
Sizlerle görüşüp tanışmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: felis911
Bisikletine gözü gibi bakanlardansınız, Güle Güle kullanın...

kardeş çook güzel olmuş güle güle kullan.
Kadronu boyadınmı?
Boyadıysan nasıl yaptın?
Bu haliyle satsan kaça satarsın ?
Bisiklet kaç kilo ?
bu soruları benimde aynı zamana ait bir biskletim var ve kıyamıyorum atmaya ve baoyadım biraz çamur oldu nasıl düzeletebiliirim ve birazda cimriyim galiba birazda bu bisikletten aldığım keffi başka bir bisiklet vermiyor sürüşü çook rahat bu rahatlığı başka bir bisikleete bulamıyacağımıda düşünüyorum ve felsefemde şu birşeyleri kolayca harcamaktansa kazanmaya çalışıyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri