@Zafer Ünlü
bu yeni bi olay değil ,,,, neler gördüm neler ,,,tepki yok bizde...
şimdi mustafa akman dostum benim polinez topiğine mesaj atınca olay neydi gerek deniz otobüslerine gerekse lüks feribotlara bisiklet alınmayacak idi sonra kararı değiştirdi ido mail attı millet .... evet orda olmanın bi gereği kalmamıştı,,,
evet yapılacak işler var bunlar nedir dernek kanalı ile yapılacak bunlar bizler dernekten bunları istiyoruz şimdi hemen ,,,
1- feribotlarda ücret 1.5 ytl indirilecek
2- tcdd 1.5 ytl ye indirecek
3- deniz otobüslerinin arkasına bisiklet koyma yeri konacak
o kadarda çok şey istemiyoruz biz bu tcdd den ve ido dan ,,,,,,,,
istanbulda yazın ,bisiklet kullanan çoğalır kış gelince herkez eve çekilir herkez benmi,,,,,,,,,
polinez turu iptal edildi ve yenikapıya yönelecektimki, ido kararı geri çekince gerek kalmadı ...
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben şimdi burda bi hareketi başlatsam kaç kişi gelecek sıfır
20- 30 en çok o nedir idonun kapısına gidip form dolduracağız isteklerimizi sunacağız ikinci olay ne tcdd ye gideceğiz ,form dolduracağız ve isteklerimizi dile getireceğiz.....
ha bu istekleri doldurduk verdik 20- 30 kağıt parçasını bu kurumlar dikkate alacakmı ......onuda size bırakıyorum....
evet sorun nedir ,,,,,,,,
15 milyondan fazla insan marmara bölgesinde yaşamakta bunların istatistiğine bakarsanız kaç kişi marmara bölgesinde bisiklet sürmekte ikinci aracı bisiklet olmuş...............
istatistikler bizi üzer sonra ,,,,,yok tabi bisiklet kullanan...bu foruma bi zamanlar üye olan ve bisiklete binenler nerde bisikleti bırakan epey adam gördüm ben 6 senede ,,,,,,,ben şimdi kimi savunacam ,,,,,,,,,,,,,,,,,
kendimi savunurum anca ....ne derneği savunurum nede bisiklet kullananları her şeyden önce ben çivi çakana bakarım kimdir çivi çakanlar bisiklet için ,,,
çaktıkları çivi ile kaç insanı bisikletten soğutmuşlardır bide ona bakarım ...insanları bisiklet sürmeye teşvik etmek önemli olan bu değilmi,,,ben niye burda 6 senedir sele üstündeyim, kimler geldi kimler gitti ben hala burdayım forumun eski kadrosu gitmiş ben hala burdayım neden aşk var aşk ondan......