Scudo Sports

Yeniden bisiklet sahibi olmanın sevinci bir başka.

çok güzelmiş gerçektende hayırlı olsun kazasız belasız umarum :)

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Scudo
@TontonCocuk çok geçmiş olsun. Bisikletinizde maşallah asın duvara izleyin cinsinden renk uyumlarına sahip. Ben karakteristik özelliklerim ve sürüş stilim gereği hep mtb kullanmayı tercih ediyorum fakat sırf şu karizmaları yüzünden yarış bisikleti alıp evde sadece dekor olarak kullanasım bile geliyor :D

• Beğen
@TontonCocuk gülegüle kullan gerçekten güzel fiyatına baktım doğal olarak tofaşdan mercedes'e binmiş gibi olmuşşun. üstüne 2000 ben katıp (link) ortak olsakmı acaba . bak yağmurda yağıyor istanbulda korur bizi yağmurdan :)

maşallah...

Mesajlarınız icin cok teşekkür ederim. Inşallah daha iyileri hep sizlerin olur. pek geZdigim biryer olmuyor aslında foto çekmek icin. Ev is arası günde 35 km civarı. Haftasını çıkmak pek nasip olmadi. Birde bacak dikişlenince 10 gün gezmeyeceğiz sanırım. Dikişler alınınca İstanbul içi arkadaşlar ile turlamak isterim

@Osman Tuğrul
pek bir şey yok aslında. Sol Bacağımda arka taraf bilek üstü bir kesik oluştu. Pedalı çıkaramadım devrildim:) 3 dikiş attılar.

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.. bir an önce iyileşinde kavuşun bisikletinize... bende 2 gündür binemiyorum bazı mazeretlerden dolayı, bugün turlayacağım inş. O yüzden içim kıpır kıpıro_O herkeze keyifli kazasız sürüşler:harika:

• Beğen
Maşşallah cok güzel yeni bisanınız:) kazasoz belasız günlerde kullanın:)

• Beğen
Güle güle kullan çok güzel bir bisiklet :)

• Beğen
@TontonCocuk
allah şifa versin. büyüklerinden korusun

• Beğen
@frkncn
Sabah evden çıkıp trenvay bindiğimde içimde bir burukluk oldu. Bisiklete baktım çıkarken. 10 gün dedi doktor ama hafta sonuna iyileştirim herhalde :)

insan alışınca bir şeye zorunlu bırakmak gercekten moral bozuyor

• Beğen
bisikleti öpesim geldi :) jilet gibi nazar değmesin. İyi günlerde kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
@einhander cok Haklısınız. Kısın roller Alıp evde kullanmayı planliyorum.

@Kerem Özbayrak teşekkür ederim. Cok daha iyileri sizin olması dileği ile

@TontonCocuk benim de çocukken bisikletim olmamıştı. geçen sene aldığım ilk bisikletimi de sizin gibi çaldırdım. yaşadığınız acı tecrübeden sonra siz de bisikletin sokağa falan bırakılmayacağını anlamışsınızdır. bisikletiniz çok güzel iyi pedallamalar :)

• Beğen
Geri