Scudo Sports

Yeniden bisiklet sahibi olmanın sevinci bir başka.

Scudo
ilerleyen günlerde tecrübelerle birlikte görüşleri merak ediyoruz

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Çok güzel bisiklet , kazasız belasız sürüşler dilerim. gezdiğiniz yerleri fotoğraflayarak forumda paylaşırsanız bizde faydalanabiliriz :)

@özlemalikaan inşallah bir dahaki bisikletimi canyon gibi bir marka düşünüyorum. Şu an için çok erken ama.
@Elbrus şu an için sadece işe gidip geliyorum. Hafta sonu uzun bir tura çıktığımda fotoğraf çekmeyi planlıyorum.

Şu an ki izlenimlerim çok iyi. Her gün işe gidip geliyorum. Toplamda 35 km civarı bir sürüş. trafik nedeni ile yavaş oluyor ortalama hız ama yine de 105 hiloya göre iyi gittiğimi düşününyorum.
Bunlarda kayıt ettiğim bilgiler ve yakın çekim fotoğraflar

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

biraz

çok güzel bisiklet hayırlı olsun bunu dısarda bırakmayın :):)

• Beğen
Hayırlı olsun yeni bisikletiniz. Gerçekten de çok alımlı duruyor. Güzel günlerde keyifle pedal çevirmeniz dileği ile..

• Beğen
@SerhatAtan Teşekkür ederim.

Bugün ilk kaza mi geçirdim. Kilitli pedalı çıkaramadık ve düştüm. Bisiklette çizik bile olmadı ama bacagima 3 Dikiş atıldı. 10 Gün su deymiyecek dedi doktor. Hevesimi alamadan 10 gün mola vereceğim mecburen.

Bisikleti tanıdıkça daha cok yorum yapabiliyorum ve bu hafta içinde 1 gün is yerinden Arkadaşımın aldığı altur btwin bisikleti kullanma imkanım oldu. Karşılaştırma yapabilirim diye düşündüm. Öncelikle akıcılık acısından bilmiyorum bisiklet benim olduğu icin mi merida daha akıcı geldi. Ikisinde de 105 sistem OLMASINA rağmen. Altur ile daha cok titreşim hissettim çukurlarda. Yokuş çıkarken ayağa Kalkıp atak yaptığımda altur sanki altımda yaslanıyor gibi hissedip yavaşladım bir kaç kere. Emanet neticede. merida ile düz yol ve Yokuş aşağı daha fazla hizlanabiliyorum. Ayni kadro boyuna sahip alturda hafif bir bel ağrısı oluştu.

Tespitlerimde hatam kusurum var ise affola. Pek bir bilgi birikimine sahip degilim. Öğrenmeye çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Recep AKGÜL
iyi de hocam o paraya şahin, scooter falan alırdbafdsafdsxfdxasfa :) :)
şaka bir yana çok yakışıklı, hayırlı uğurlu olsun. evde saklamakla yetinmeyin kapıya bir kaç tane de silahlı adam dikin :)

@bianchircx229 aslında kititli pedal ile pek bir sıkıntı yaşamıyordum. Bugün nasıl olduğunu anlamadım. Hatta bisiklet yere bile değmedi ama ayağım nasıl yarıldı onu da çözemedim pek. Hatta düştükten bir km sonra farkettim baktım kanıyor:) Kaza işte daha kötü bir şey de olabilirdi. Kaderde varmış

Geri