Scudo Sports

Yenice Kaymakamlığı Kupası | Dağ Bisikleti Yarışı

tuncer abi fotolar için teşekkür .. parkur düzenlendikten sonra daha güzel olacagını düşünüyorum.

Scudo
Katılmayı çok istiyordum ancak pazar günü sabahtan sınavım varmış :( Yeni öğrendim ve baya üzüldüm.. Kısmet değilmiş artık ne diyelim..

gerçekten parkur süpermiş ..resimler içinde teşekkr ederiz

inş. 13 hazirana kadar evdekilerin elinden alıcam bisikletimi:(

şuanlık cezam devam ediyor.:D

@Kemal Faruk Doğan

istanbul dan nasil geliniyor? Arabaylami gelmek lazim
4 saat suruyor galiba?

@Kerim74

Birçok otobüs firmasının Karabük seferi var. Örneğin ; Metro Turizm, Safran Turizm, Ulusoy Turizm gibi. Yolculuk 5 saat kadar sürüyor. Ulaşım konusunda Karabük için pek bir sıkıntı yok.

@street

Hadi bakalım Cebrail.Belki bizde orda oluruz. :) Ama gelmesekte tüm desteğimiz seninle.Mahallemizin genç bisikletçilerine sen örnek olucaksın.:)

Tebrikler böyle bir organizasyon yaptığınız için eminim Safranbolu nun tanıtımı için süper olur.İnşallah seneye uluslararası bir yarış olur.

• Beğen
Tepkiler: kadir kelleci
Arkadaşlar parkuru dün gezdim. İlk 3-4km'lik asfalt kısım fena sayılmaz hatta kolay bile denebilir.Yaziköy tırmanışı yani orta kısım zeminin de toprak olması sebebiyle bayaa bi zorlu.Stabilize iniş kısmı eğlenceli ama kesinlikle dinlendirmiyor çünkü çok tehlike barındırıyor ve tetikte olmanızı gerek. Son 700m'lik downhill zorluğundaki iniş beni bayaa bi tırstırdı öyle ki yaya bile zor indim.Katılacakların parkuru önceden gezmesini tavsiye ederim.

@sea84

Safranbolu değil,Yenice'de yarış.Ama hani Allah söyletti derler ya.İnşallah Safranbolu'da da benzerini yaparız.Eski çarşıda yapmayı zaten düşünüyorduk. Yenice Kaymakamımız erken davrandı. Aynı hassasiyeti Safranbolu kaymakamından da bekliyoruz. Bu işler TAMAMEN DUYGUSAL biliyorsunuz :D

@ABDULLAH GÜNGÖR

Tebrik ederim Abdullah.Gerçekten doğru tespit etmişsin. :in:

@Kerim74

Çünkü bu federasyonun düzenlediği bir yarış değil. Özel yarış.Yenice Kaymakamlığının düzenlediği bir yarış.Özel yarışlar da bildiğim kadarıyla federasyonun takviminde yer almaz.

700 mlik iniş ne kadar zor??? bisikletle 700 m yürüyemeyeceğime göre bisikletle inemezsem gelemem de :( bu kadar zorsa niye bu kadar uzun tutulmuş?? zorluk hakkında fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorumm

çok güzel olacağa benziyo
inşALLAH orda olacağız

son 700m'lik iniş iniş bile sayılmaz yani o kadar zor downhill gibi ayni cogu yerlerde bisikleti eline alıp öyle iniyosun yoksa imkansız takla atarsin :-Dyolları bayaa düzenlemeleri lazim

Geri