Birçok otobüs firmasının Karabük seferi var. Örneğin ; Metro Turizm, Safran Turizm, Ulusoy Turizm gibi. Yolculuk 5 saat kadar sürüyor. Ulaşım konusunda Karabük için pek bir sıkıntı yok.
Arkadaşlar parkuru dün gezdim. İlk 3-4km'lik asfalt kısım fena sayılmaz hatta kolay bile denebilir.Yaziköy tırmanışı yani orta kısım zeminin de toprak olması sebebiyle bayaa bi zorlu.Stabilize iniş kısmı eğlenceli ama kesinlikle dinlendirmiyor çünkü çok tehlike barındırıyor ve tetikte olmanızı gerek. Son 700m'lik downhill zorluğundaki iniş beni bayaa bi tırstırdı öyle ki yaya bile zor indim.Katılacakların parkuru önceden gezmesini tavsiye ederim.
Safranbolu değil,Yenice'de yarış.Ama hani Allah söyletti derler ya.İnşallah Safranbolu'da da benzerini yaparız.Eski çarşıda yapmayı zaten düşünüyorduk. Yenice Kaymakamımız erken davrandı. Aynı hassasiyeti Safranbolu kaymakamından da bekliyoruz. Bu işler TAMAMEN DUYGUSAL biliyorsunuz
@ABDULLAH GÜNGÖR
Tebrik ederim Abdullah.Gerçekten doğru tespit etmişsin. :in:
Çünkü bu federasyonun düzenlediği bir yarış değil. Özel yarış.Yenice Kaymakamlığının düzenlediği bir yarış.Özel yarışlar da bildiğim kadarıyla federasyonun takviminde yer almaz.
700 mlik iniş ne kadar zor??? bisikletle 700 m yürüyemeyeceğime göre bisikletle inemezsem gelemem de bu kadar zorsa niye bu kadar uzun tutulmuş?? zorluk hakkında fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorumm
son 700m'lik iniş iniş bile sayılmaz yani o kadar zor downhill gibi ayni cogu yerlerde bisikleti eline alıp öyle iniyosun yoksa imkansız takla atarsin :-Dyolları bayaa düzenlemeleri lazim