Scudo Sports

Yenibosna

Scudo
Vallahi Erdi abim ben gelemem.Benim family pek sıcak bakmıyor gece geç saatte gelme işlerine :( .Senin bahsettiğin o başlangıç saatlerinde evde olmamı istiyorlar :(

Arkadaslar,
Yarınkı A.Y.P.G. Turuna katılacak olan varmı aranızda???
Eger gelecek olan varsa bırlıkte gıdelım. Ayrıca gec kalma gıbı bır sorununuz olmaz. ıstedıgınız saatte gıdebılırsınız.
Ama yınede sıze kalmıs. Ben sadece fıkır verdım.

Bu akşamki tura katılmak istiyorum.Dönüş geç olursa ayrılırım aranızdan ; )
Katılmak isteyenler buraya yazarsa buluşabiliriz.
Bu arada Hasan abi ö.m gönderdim cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar bu aksam saat 8.30 bakırköye gidecegim gelmek işteren olursa kim marketin orda bulusalım 8.30 daa

@hasan zora

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı güneşli barbarostayım. Siz nerde ikamet etmektesiniz.

@ümit başcı

ben de yarın gideceğim bakırköye sanada uygunsa kim marketin orada buluşup gidelim başka gelmek isteyen arkadaş varsa da katılabilir

Bu akşam 'Hasan Türker' adlı üye ile Şirinevler meydanında Atatürk heykeli önünde saat 19:30da buluşup AYPG turuna katılacağız.Gelmek isteyen arkadaşların belirtilen saatte buluşma yerinde olması rica olunur.

arkadaşlar perşembe günü bakırköye pedal cevir misti kimse eşlik etmedigi icin tek gittim meydanda Emre Yalçınkaya ve hasan abiile tanıstım gitigimiz yer ters oldugu icin fazla birlikte pedal ceviremedik ama ginede muhabet güzeldi bu aksam gine gidicegimm saat 8.30 kim marketin orda bulusalım gelmek işteren olursa 8.30 orda bulusuruzz:D

Dun aksam umıt arkadas ıle saat 20:35 gıbı kım marketın onunde bulustuk ve bakırkoye dogru pedalladık. Zamanımızın cogunu Metın Bısıklette benım karakacanı duzeltmeyle gecsede toplamda 22 km yol yaptık. Yavas ama guzel bır tur oldu bence. ( Tabı Umıt Arkadas ne dusunur bılmemem :D ) Insallah daha kalabalık bır sekılde tekrarlayabılırız.

benim içinde güzel bir gündü normal tenpota muhabbet ede ede gidilen bir yoldu güzel di yaniii . /////bisikletçide oyalanmak sorun degildi nede olsa vaktimiz boldu abi

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Hasan TÜRKER

benim içinde güzel bir gündü normal tenpota muhabbet ede ede gidilen bir yoldu güzel di yaniii . /////bisikletçide oyalanmak sorun degildi nede olsa vaktimiz boldu abi

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@ümit başcı

sagol kardesım. tesekkur ederım...

hayırdır sorun mu oldu???

Evet hocam ticari taksinin biri malum müşteri gördükten sonra gözleri başka birşey görmüyor direksiyonu ani olarak sağ tarafa kırmasıyla Ümit arkadaşım taksiye çarptı çok şükür ucuz atlatılmış bir kaza.

Geri