Scudo Sports

Yenibosna

bende güneşlideyim bağcılar belediyesinin orada bende turlarım sizinle bende yeni başladım pedallamaya ben spor olarak yapıcam ama gezerim tabi her şekilde :)

Scudo
@Hasan TÜRKER

Hocam şu an işteyim... Dolayısıyla sizlere eşlik edemiyorum...

walla günesli yenibosna civarından bukadar pedalcı olacagını sanmazdım. ortak birgünde buluşabilsek süper olucak ama zor gibi geliyo sanki :)

@coskunk

ben genellikle cumartesi günü saat 10-11 gibi bakırköy yapıyorum size de uygunsa beraber yapabiliriz

Bu gün GEA nın düzenlediğin bakırköy florya turunda Erdi Buyan ile tanışma fırsatı buldum.Arkadaşlar geziler gündüz olursa rahatlıkla katılabilirim.

Ben de foruma yeni katildim. İlk mesajim da buraya olsun. Daha bisiklet bakma asamasindayim, elimde bir pc var onu satip 600-700tl civarinda 2. el bir bisiklet almayi planliyorum. Aldigim zaman Camlikahve duragindan ben de mudahil olabilirim turlara :)

@Cuneyt Ercan Baran

Hoşgeldin kardeşim...

Cuma günü akşamı bisiklete binmek isteyen olursa ben eşlik etmek isterim... Olmadı tek başıma sürmeyi düşünüyorum...

@Gamerasi

hocam cuma aksamı AYPG ıle cıkıyorum. sende katılsana aksam saat 20:00'da bakırkoy sahıldekı gelık restorant karsısı petrol ofısınde bulusuluyor.
ben kocasınandan katılıyorum. 7 - 7:15 gıbı cıkıorum yola

@Hasan TÜRKER

Katılmak isterim fakat yakın bir arkadaşıma yeni bisiklet aldık, saat 19:00-19:30 gibi Barkırköy, Yeşilköy K.çekmece güzergahında test turuna çıkacağız. Yolda size rastlarız inşallah, olmadı başka zamana...

yenibosna vakıf bankın oradayım, sabahları florya-yeşilköy sahiline çıkıyorm 45-50km yapıp dönüyorm..

@hasan zora

evren mh deyım hasan bey.

Ben de Haznedar'da oturuyorum, ışıklandırma teçhizatımı aldıktan sonra sizlere katılmak isterim.

Arkadaşlar . Bazılarınızın iş nedeniyle akşam turları yapmak zorunda kalıyorsunuz.Fakat herkez katılamıyor gece turlarına. aile ): .eğer 8-8,5
doğru biten turlar yaparsak bende rahatlıkla katılabilirim :)

Arkadaşlar ben yenibosnada oturuyorum.Şu bisikletin topraktaki cevherlerini bir görmek için can atıyorum :) Yenibosna civarında bisikletle gidilebilecek hangi toprak arazi alanlar var?

Bu civarda gerçekten çok sürücü varmışda haberimiz yokmuş:)
Herkesin işi olduğu ve saatler uymadığı için toplanamıyoruz bir türlü.
Karşılıklı konuşup bir saat belirleyebiliriz.Örneğin Yenibosna Kim market önünde toplanabiliriz.Akşam 19:30, 20:00 gibi olsa kimler gelebilir ? AYPG turlarına gece geç saatlerde döndükleri için katılamıyorum.En geç 23:30 'da evde olmam gerekiyor.

Şimdi evden çıkıp bakırköy sahilyoluna gidiyorum, oradan sirkeci gözüm keserse Sarıyer'e kadar gideceğim, var mı gelen? :)

@ErdiBuyuran

anladığım kadarıyla kim marketin orada oturuyorsun bende kim marketin karşısında oturuyorum istersen hem tanışır hemde turlarız bugün ne dersin?

Geri