Scudo Sports

Yeni Youtube Kanalım (İki Pedal)

Oguzhan52

Üye
Tepki
23
İsim
oğuzhan
Bisiklet
Kron
Herkese merhabalar arkadaşlar...
Açtığım Youtube kanalımda bisiklete dair (Vloglar , uzun turlar , Antrenman turları vs....) paylaşmaktayım..
Kanalıma düzenli olarak her hafta en az 1 video olmak üzere yükleme yapıyorum...

Sizlerden ricam Kanalıma Abone Olarak destek vermeniz..
Hertürlü yoruma açığım..
Hatta neler yapmalıyım neler yapabılırım öneri ve tavsiyelerinizide beklerim..

Kanala Abone Olmak İçin : (link)

Birkaç örnek videom:

Scudo
Eline sağlık kardeşim
Ufak bir tavsiye ;
tahminimce iki teker bir adamı takip ediyorsun :)
Açılış, kapanış ve hatta bir miktar olayları anlatış tarzın yusufun videolarına fazlası ile benzemiş :)
Örnek almak güzeldir ama farklı olmak kendin olmak daha güzeldir :)
Sağlıcakla kal..

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...Gerçekten hiç o konuda dikkat etmedim:) Sırf video çekıcem diye yapmacık olmamaya çalışıyorum açıkcası normalde nasılsam videolarada o şekilde yansıtmaya çalışıyorum :harika:

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Videolara vlog demişsin ama konuşma çok çok az hep müzik. Mesela pedal nasıl değiştirilir videonda pedal değişimine dair ne bir tavsiye ne bir anlatım var. Bu videodan anlamamız gereken sanırım; pedalımız kırılınca bisikletçiye götürmemiz gerek, oluyor. Bence kanal açmak için kanal açmaya gerek yok, bu işi layığıyla yapanlara bırakmak gerek diye düşünüyorum.

Açıkcası bir videoya yönelik eleştirmenin doğru olmadıgını düşünüyorum..Eleştirinize saygım var elbette eleştiriceksiniz ki bende ona göre daha iyisini yapayım..Bir videoda çökezledik die kanalımı kapatalım? Hemen vazgecmekmi gerek ? Yinede sağolun :harika:

• Beğen
Tepkiler: Enes Y
Geri