Ömer KARAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.646
- İsim
- Ömer KARAN
- Bisiklet
- Bisan
Melih Bey carraronun bisikletleri hoş bisikletler. Ben kendim 1 1.5 sene kadar Carraro d1ambiez 916 kullandım. 032 ve 022 modelleri de özellikle görünüm olarak çok hoş. Ancak bilmiyorum compagnolo set kullandınız mı kullanmadınız mı. Compagnolo vites sitemine yanaşmanızı tavsiye etmem. Daha doğrusu compagnolo nun alt seri parçalarını tavsiye etmem. Çalışmalrı falan iyi hoş ve kullanımı da kolay. Ama hem shimano kadar dayanıklı değil. Hem yedek parça bulmak zor ve pahalı. Hem de ruble jant seti olarak uyum sorunu ortaya çıkıyor. Kullanacagınız set compagnolo chorus record Athena olsa kullanın derdim ama zamanında bu xenon parçalar baya uğraştırdı beni. Zaten o bisikletlerin üzerindeki parçaların hepsi xenon da değil sadece arka aktarıcı ve kollar xenon.
Bu arada Berke 1903 söylemiş Salcano xrs30 apex jant seti olarak üstün diye. Evet güzel bisiklet ve jant seti yönüyle mosso dan iyi. xrs 30 un tek sıkıntısı kadro konusu. Kadrosu özenilip düşünülüp yapılmış aerodinamisi hesaplanmış bir kadro değil. Şunu söyleyeyim o mosso daki sadece kadro salcanoda olsaydı ben şuan xrs30 kullanıyor olabilirdim.
Seçim konusunda nihai kararı siz vereceksiniz ve listenize koyduğunuz bisikletlerden neredeyse hepsi iyi ve güzel bisikletler. Sadece whistle modoc bana bu listenin en son sırasında yer alıyor gibi geliyor. Bence kötü bir tercih yapmak gibi bir durumunuz yok. Alacagınız bisiklet size göre gayet güzel olacak ve yeni yol arkadaşınız olacak. Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah gönlünüzdeki bisiklete sahip olursunuz.
Bu arada Berke 1903 söylemiş Salcano xrs30 apex jant seti olarak üstün diye. Evet güzel bisiklet ve jant seti yönüyle mosso dan iyi. xrs 30 un tek sıkıntısı kadro konusu. Kadrosu özenilip düşünülüp yapılmış aerodinamisi hesaplanmış bir kadro değil. Şunu söyleyeyim o mosso daki sadece kadro salcanoda olsaydı ben şuan xrs30 kullanıyor olabilirdim.
Seçim konusunda nihai kararı siz vereceksiniz ve listenize koyduğunuz bisikletlerden neredeyse hepsi iyi ve güzel bisikletler. Sadece whistle modoc bana bu listenin en son sırasında yer alıyor gibi geliyor. Bence kötü bir tercih yapmak gibi bir durumunuz yok. Alacagınız bisiklet size göre gayet güzel olacak ve yeni yol arkadaşınız olacak. Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah gönlünüzdeki bisiklete sahip olursunuz.