oooovvvv çok geçmiş olsun. İnşallah bulursunuz. kamera vs. yok mu? Gerçi yurdum polisleri kamera kaydıda olsa hiç ilgilenmiyor. İlk değil daha önce forumda bir çok kere konu açıldı. kamerada hırsız bariz bir şekilde göründüğü halde ilgilenmemişler diye okumuştum.
@spe07 Hakikaten çok üzücü. İnsanın canı gidiyor. Benimde bisikletim çalındı çok üzülmüştüm daha borcu devam ediyordu. O zaman forumla tanışmamıştım geçti gitti. Halen hatırladıkça içim gitmiyor desem yalan olur. Parasından ziyade insan alışıyor be. İnşallah bulursunuz ne diyeyim. Yada inşallah en kısa zamanda daha güzelini alırsınız.
@unlike81
@unlike81
Elbette öyledir ama. bizde de hiç okuma alışkanlığı yok. Yaz gitsin. Yazmaya harcadığımız zamanı okumaya harcasak çok şey öğreneceğiz ama yok okumuyoruz.
@soneryen
Dikkat etmemiştim ona uyardığınız için teşekkür ederim @spe07 geçmiş olsun kusura bakmayın dalgınlığıma geldi son mesajları görmedim inşallah bulunur en kısa sürede
@spe07 isterseniz tekrardan bir konu açmanız daha iyi olabilir hanı başlık dikkatten kaçıyor gibi ayrıca donanım haberde de konu açın biran önce yayılması için, canı gidiyor gerçekten insanın tekrardan bian önce bulunur inşallah
Umarım bir an önce bulunur, kamera kayıtlarını siz izleyebildiniz mi yoksa direk polis mi aldı? Kilidi mi kesmişler acaba, işlek bir otopark değil mi nasıl cesaret etmiş şerefsizler.
hayır izlemedim cumartesi tekrar gidicem emliyetten cagırdılar resimlerini felan vericem o zaman izlicem işlek bir otopark vale var güvenlik var 100 m karşısında nasıl oldu anlamadım