Scudo Sports

Yeni tur arkadaşım :)

Arkadaşlar bugün saat 05:00-06:00 MARKANTALYA avmden çalınmıştır bilgize gören olursa haber vermesini rica ediyorum

Scudo
@spe07

Geçmiş olsun, bisikletinizin fotoğraflarını göremiyorum. İkinci el mi almıştınız?

oooovvvv çok geçmiş olsun. İnşallah bulursunuz. kamera vs. yok mu? Gerçi yurdum polisleri kamera kaydıda olsa hiç ilgilenmiyor. İlk değil daha önce forumda bir çok kere konu açıldı. kamerada hırsız bariz bir şekilde göründüğü halde ilgilenmemişler diye okumuştum.

https://i.hizliresim.com/1rm19B.jpg

https://i.hizliresim.com/RBLaYo.jpg
son hali böyleydi sağ tarafta tek canta vardı

Henüz 1 hafta bile olmamış sanırım alalı, geçmiş olsun,inşallah bulursunuz

aynen öyle 2 gün sonra çanakkale turuna cıkıcaktım

@spe07 Hakikaten çok üzücü. İnsanın canı gidiyor. Benimde bisikletim çalındı çok üzülmüştüm daha borcu devam ediyordu. O zaman forumla tanışmamıştım geçti gitti. Halen hatırladıkça içim gitmiyor desem yalan olur. Parasından ziyade insan alışıyor be. İnşallah bulursunuz ne diyeyim. Yada inşallah en kısa zamanda daha güzelini alırsınız.

Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur.Son dönemde mark antalya çivarında çok fazla hırsızlık oluyor.

katlı otoparktan güvenlik olan bir yerden nasıl çalınıyor tura cıkıyom ıkı güne o kadar emek o kadar hazırlık yalan oldu :)

İyi pedallamalar, bol terlemeler :D

@M.Bedir
Adam ne diyor sen ne diyorsun. Birde sırıtmışsın. Hiç oldu mu şimdi.

@soneryen Başlık " yeniş tur arkadaşım" olunca arkadaş sanırım yanlış anladı.Çalındığını okumadı tahminim.

@unlike81
@unlike81
Elbette öyledir ama. bizde de hiç okuma alışkanlığı yok. Yaz gitsin. Yazmaya harcadığımız zamanı okumaya harcasak çok şey öğreneceğiz ama yok okumuyoruz.

@soneryen
Dikkat etmemiştim ona uyardığınız için teşekkür ederim:acpsnr:
@spe07 geçmiş olsun kusura bakmayın dalgınlığıma geldi son mesajları görmedim inşallah bulunur en kısa sürede:(

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@M.Bedir olsun kardeşim önemli değil dalgınlık olabılır sorun değil inşallah bulunur

• Beğen
@spe07 isterseniz tekrardan bir konu açmanız daha iyi olabilir hanı başlık dikkatten kaçıyor gibi ayrıca donanım haberde de konu açın biran önce yayılması için, canı gidiyor gerçekten insanın tekrardan bian önce bulunur inşallah

hocam tam hayırlı olsun yazmaya niyetlendim çalındı yı okuyunca içim sızladı valla :( umarım en kısa sürede bulunur.

Umarım bir an önce bulunur, kamera kayıtlarını siz izleyebildiniz mi yoksa direk polis mi aldı? Kilidi mi kesmişler acaba, işlek bir otopark değil mi nasıl cesaret etmiş şerefsizler.

• Beğen
hayır izlemedim cumartesi tekrar gidicem emliyetten cagırdılar resimlerini felan vericem o zaman izlicem işlek bir otopark vale var güvenlik var 100 m karşısında nasıl oldu anlamadım

Geri