Scudo Sports

Yeni tema devrede

arkadşlar lütefen bu tema çok eski. Reklam olarak algılamayın ama şu anda benim kullanmadığım bir forumdaki temayı çok beğeniyorum adresi isteyen varsa özel mesaj olarak verebilirim buraya yazmak pek doğru değil . Bİr araştırma yaptım ve kullanıcıların çoğu ilk başta temaya bakıyor ben mesela bakarım eğer bir sitenin teması iyi ise içinde biraz daha dolaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Faik BİLGİN
Scudo
beyaz olsa insanın gözü bir başka olur,siyah olsa gözde sorunlar olur,bu tema çok mükemmel;)

Evet haklısın tema eski ama dediğim gibi biz içeriğine bakıyoruz.Benim yabancı sitelerde de üyeliklerim var aralarında gerçekten çok mükemmel temaları olanlar var.Bunun nedeni ise resim paylaşım sitesi.Yani etkileyici olmalı:)

@Barış Kılınç
Az kaldı ama galiba burada beni sevmeyenler var yaptığım hatalardan ders aldım.1000 küsur puandan - lere geriledik...

Arkadaşlar önce bilgi paylaşımı... Bilgiyi paylaşacak kadar çok kullanınki forumu gerçekten değişikliğe ihtiyacınız var mı anlama fırsatınız olsun...

@Hasan Çağrı
bilgi konusunda dolu ona bi laf yok ama birazda göze hitap etse iyi olur
:dua:

Benim kastedtiğim forumdaki bilgi birikimi değil sizin bunlardan faydalanacak yeni şeyler paylaşacak ve forumun temasından renginden rahatsız olacak kadar kullanıp kullanmadığınız... Ben 3 senedir forumdayım ve herhangi bir rahatsızlık yaşamadım yada değiştirelim diye bişey geçmedi...

Çünkü forumun renginden temasından önce içindekilerin daha kıymetlenmesine baktım her zaman... 1000 yıllık bir sandığın içini tamamen altınla doldursanız bile insanlar içindekinin kıymetinden dolayı sandığı umursamaz bile :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@Hasan Çağrı

ooooo konu kapanmıştır değiştirmiyoruz. altı çizili olanı siz mi yazdınız yoksa başka biyerden mi çok güzel bir söz imiş

Geri