Scudo Sports

Yeni tema devrede

@Murat CER

sızlerden bırseyı daha degerlendırmenızı ısteyecegım daha dogrusu soruyorum :)

pekı bu degısıklık kotamıza yansıyacak mı zaten foruma gırdıgımden berı download yapamıyorum:D

Scudo
Bir de diğer temadaki çoklu alıntı butonu olsa daha güzel olurdu.Bunu değerlendirmeye alacağınızı umuyorum

bu temada çoklu alıntı uygulanamıyor arkadaşım.

@Murat REİS

abi yani yapmak isteyenler de bir zahmet kopyala yapıştır yapsın 2 dk oyle degıl mı

yenile yaptım ve forum eski haline döndü:D ağzımdan ilk çıkan şey 'ohh bee':)

Murat REİS sizde çok hızlısınız Ben temayı göremdim bile :)

Değerli forum yöneticileri.

Son zamanlardaki yönetim kademesinde meydana gelen görev değişikliklerinden sonra forumda sürekli değişmeler ve gelişmeler olmakta.Bu konudaki üyelerden gelen eleştirileri dikkate alacağınızı biliyorum.Ancak yazmadan edemedim yeni renk seçimi maalesef olmamış.Gözü yormayacak ve mavi tona yakın renkler seçilmeli.Daha önceki renkler benim kanımca daha uygundu.

Birde son zamanlarda bence çok tartışılan puan konusuna gelince;

Kaldırıldığı iyi oldu.Yerine konan teşekkür ise alkışlayan fotoğraf haricinde daha iyi olur düşüncesindeyim.Unutmadan kimin kime ne kadar teşekkür ettiği bence çok önemli değil.Yani bunun çeteresini tutmaya gerek yok.Önemli olan bisiklet başta olmak üzere yararlı ve sağlıklı bilgileri seviyeli bir şekilde paylaşmaktır.

Son bir ricam da forum yöneticilerimizin üyelere eşit yaklaşım göstermeleridir.

Teşekkür eder herkeze iyi forumlar dilerim...

Alkislayanlar haric tesekkur edenlerin isimlerinin gorulmesi cok hos. Konuyu izleyenler sanki ufak bir aile grubunu olusturuyor:) . Ve bu konuda fikirlerini paylasabilirler.
Selamlar

Burdan yöneticilere sesleniyorum. Böyle çok rağbet gören sitelerin temalarına baktığımda daha güzel temalar var. Şu an kullanılan tema çok eski bir tema 3 boyutlu fazla birşey yok ve bu renk çok demode oldu eğer onun yerine 3 boyutlu mavi ve beyaz ağırlıklı tema veya başka bir tema iyi gider bu tema siteyi çok fazla bayıyor dikkat ederseniz beyaz bir renk yazıların daha raat okunmasını sağlar ve gözü yormaz ama bu renk çok acayip. vbulletin gerçekten güzel temaları var "vBulletin® 3.7.2 Gold ©2000 - 2008" bu temada hoş bir site tavsiye edeceğim ama reklama girer acaba bunu değiştirmenin yolu yokmudur ben phpbb3 ün temalarını beğeniyorum eğer vbulletin iyi temaları varsa güzel olur ayrıca Murat abi düzenlemeyi ve çeviriyi yaptığı için bu iş onun için basit olacaktır, önerilerimin dikkate alınmasını rica ederim saygılar...

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
Ben de böyle düşünüyorum.Eğer tema değiştirilierse daha güzel olur ancak değiştirilince siyah,lacivert, koyu yeşil gibi renkler olmamalı.İnsanların gözünü acaib bi şekilde yoruyor.

SAYGILARIMLA...

Arkadaşlar eğer temaları fikir olarak sunmak istiyorsanız
indirebilecek adres , demo site ya da resimler koyunuz.

Bu konu daha önce forumda tartışıldı ve büyük çoğunluk mevcut temanın en uygun renkte olduğunu belirtti;ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Hiç değişmesin ve aynı kalsın...

Geri