Scudo Sports

Yeni sunucumuz aktif

Scudo
Bu gün de sıkıntı vardı Saat 14:00'a kadar bekledim açılmadı bir türlü...

@Turan Babacan

Şaka mı bu ??? Ben de denedim girmedi ama yine de bisiklet sürdüm :p :D

@enes savaş

Pazar pazar iş çıkarttılar başıma havada güzeldi. İyi gezecektim :( O ruh haliyle yardırdım. ^^

Üye kontrol paneline girdiğim zaman yeni abone olduğunuz konular olarak gözüken kısım 25 Ocak 2014 tarihinde takılıp kalmış. Gönderilen mesajlar için bugün şu saatte gönderildi yazıyor ama linke tıkladığımda görünen tarih 25 Ocak 2014. Az önce kopyaladım ekran görüntülerini:

Üye Kontrol Paneli:
http://imageshack.com/a/img19/8610/k7pi.jpg

İlk konunun panelden son mesajına tıklanmış hali:
http://imageshack.com/a/img545/3996/8bql.jpg

İkinci konunun panelden son mesajına tıklanmış hali:
http://imageshack.com/a/img855/9573/sq8q.jpg

Son konunun panelden son mesajına tıklanmış hali:
http://imageshack.com/a/img829/1810/9v0n.jpg

Bilginiz var mı bilmiyorum ama böyle bir sorun var.

Sorun bendeki tarayıcıdan kaynaklanıyormuş bugün çözdüm. Hiç de aklıma gelmemişti çerez vs nedeniyle benden kaynaklanabileceği...
Konu hakkında silinme/kilitlenme işlemleri yapılabilir.

eski bir konu ama başka bir başlık açmak istemedim.mozilla da bisikletforum açılmıyor ve şu yazı yazıyor (Fatal error: Out of memory (allocated 3670016) (tried to allocate 24576 bytes) in D:\WWW\bisikletforum.com\www\includes\functions.php on line 7334) ne olduğunu ve ne yapnan gerektiğini bilen var mı?

Bu konudan daha önce bahsedilmişti.
Yoğunluktan dolayı bazen sunucular otomatik olarak kapanıyor ve sadece yöneticiler tarafından açılabiliyormuş.
Genel bir problem sizde sıkıntı yok.

sunucu tarafında izin verilen bellek miktarı yoğunluğa göre yetersiz kalıyor kullanıcı olarak sizin yapacak birşeyiniz yok sunucu yönetimi tarafından bellek kullanım izinlerinin arttırılması gerekmekte...

Siteye erişim uzun bir süredir ara ara kesiliyor. Bu konuya benzer bir konu daha önce açılmış ve dile getirilmişti. Yönetim de çok sık olmuyor ayda 1 kapanması normal demiş, geçiştirmişti. Şimdi bu kesilmeler tekrar olmaya ve daha da sıklaşmaya başladı. Sebebi her ne olursa olsun mutlaka bir çözümü olmalı. Sunucu kaynaklıysa sunucu değiştirilmeli, saldırı kaynaklıysa savunma geliştirilmeli, başka bir sebepse ona göre çözüm bulunmalı. Tam boş vakit denk getirip keyifle bilgisayar karşısına geçiyoruz bir bakıyoruz ki site açılmıyor ve bu saatler sürüyor. Öyle 10-20 dakika değil. Bu konuyla ilgili umarım bir cevap ve çözüm gelir. Forumun bu kısmına açılan diğer konulara da cevap verilir umarım. Kesintisiz forumlar...

Katılıyorum.Benim gördüğüm son 3 haftadır aralıklarla,uzun süreli kesilmeler oluyor.

Ben de sadece ben de oluyor saniyordum, demekki tek degilmisim. Son 2-3 hatada en az 5-6 defa öglene kadar kapaliydi, bunun saat 13:30a kadar sürdügünü biliyorum ve bundan haric ara arada kapaniyor. 2-3 hafta icin de 5-6 defa olmasi bence böyle bir forum icin asiri derecede cok fazla. (bu 5-6defaya arada bir kapadigini saymiyorum bile.)

Ben son üç gündür 10:30-12:00 saatleri arasında giremiyordum.

Bu sorun umarım kısa sürede çözülür çünkü bisikletle ilgili en çok bilgi alınan bir sitenin böyle olması çok üzücü...

31 Aralık'ta yaşanan 11 saatlik erişim kesintisinin ardından bunları söylediğimde herkes beni muhalif olmakla, hiçbir şeyi takdir etmemekle itham etmişti. Şimdi şu manzaraya bakıyorum da söyleyecek hiçbir şey yok. Sıkın dişinizi 2-3 haftaya kadar BF formalarının üretimi tamamlanıp, satış süreci başlamış olur. Ne de olsa şu aralar en büyük problemimiz o formalar. Hem daha iyi işte, dışarı çıkar bi nefes alır, PC başında vakit harcamazsınız.

Bunun farkındayız fakat önümüzdeki günlerde bu sorunu topyekün çözeceğiz.

sürekli açtığım sekmeler arasında olunca site can sıkmaya başlıyor bi kaç gündür üst üste sabah yok site

Ne derseniz haklısınız. Bu konuda üzgün olduğumuzu ama halledeceğimizi de bildirmek isteriz. Sitemiz günden güne iyice büyümekte. Önlemini mümkün olduğu kadar almaya çalışıyoruz ama bazen ayar kaçınca, (hep de biz yokken denk gelir! :/ ) site kaldırmıyor. Fakat dediğimiz gibi, halledeceğiz. İnanın biz de sıkıldık bu durumdan. Böyle konu açılması iyi, bir de bize gelen e-postaları, facebook ve twitter mesajlarını düşünün bir sürü.. İnanın artık tak etti bize. Sizden tek ricamız biraz daha sabır. Biraz daha.

Bu konu sürekli açılır ama yöneticiler hiçbir zaman böyle bir şeyi kabul etmez, herkesin aynı anda internetinde sorun çıkıyor zaten. Tesadüf işte

edit: üstteki mesajı gördüm, sonunda kabul etmişler :D

@Furkan Çınar

Yanılıyorsunuz bugüne kadar hep bilincinde olduğumuzu, gerekli önlemleri alacağımızı belirttik.

Yazlıkçı bisikletçiler geliyor yoğunluk artımı ondandır:):)

Forum bizi kendine öyle bağladı ki arada giremeyince canımız sıkılıyor. Ne fena bişi la bu :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Geri