Scudo Sports

Yeni sistemimizin ilk bakanları açıklandı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Nolan Senden şüphe ediyorum. İzle izle de sana bu dini kim öğretmiş bir daha kendini muhasebe et.

@firestone evet dostum tutmayın beni :D

Scudo
@mubeac
Osmanlı'dan bahsederdim,daha geriye de giderdim ama üslup sıkıntılı.Yine de hoşgörü,hep hoşgörü.Allah(c.c)yardımcınız olsun.

@Nolan Amin Amin muhterem

@Nolan bu arada söylemeyi unuttum Kansız lafını üzerine alındığına göre gerçekten Osmanlı nın yaptıkları zoruna gidiyor ?

@mubeac Neyse ki ölmüş de bu Timurtaş denen akıl yoksunu, memleket bi yobazdan daha kurtulmuş.

@Wberlin

mubeac denen velet değil mi bu? bak yazdıklarını göremiyorum korkudan engellemiş beni. daha önce bu veledi uyarmıştım. birdaha bu forumda millete dayılık yaparsa ne kadar korkak olduğunu herkesle paylaşacağım diye. görüyorum ki hala aynı şeye devam ediyor. aslında höt dedinmi kuyruğunu içeri sokup kaçan bir it.

Aznmzq.png

• Beğen
Tepkiler: Wberlin
Hepimiz kardeşiz;) kırmayın,incitmeyin boş beleş konular için birbirinizi ülke ve halk kalıcıdır. Partiler ve Hükümetler gelir geçer.

@firestone Vallahi siz ve sizin gibilere bazen ne diyeceğimi bilemiyorum O değil bizleri de zor durumda bırakıyorsunuz size hitap edebilmek için bir kelime arıyorum ama yok. Allah Hidayet versin diyorum. Belki de Abdulmetin Balkanlıoğlu hoca da vefat etti diye siz keyif çığlıkları atmışsınızdır ? Yazık yazık

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri