Scudo Sports

(Yeni) Şimşeğim Sedona Borla Electric Blue 2011(06.16.2012)

Scudo
hayırlı olsun cok şık bisiklet.renkler.sedona kendi sitesindeki fotoyu gördügümde hic hosuma gitmemisti.

İyi günlerde kullanın.Aynısı bende de var 1 yıldır kullanıyorum.Rengi çok dikkat çekiyor.Kazasız kullanman dileğiyle.

Merhaba,

Bisikletiniz öncelikle bisikletin hayırlı olsun. ve kazasız belasız pol sürüşler :) bisikletin renk uyumu çok çok güzel 10 numara görünüyor :)

güzel bisiklet hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Fkat dikkatimi çeken ismin çıkış noktası olan ameoba borla markasını göremeyişimiz ilginç geldi birde kadrodaki borla yazısı gerçekten çok basit durmuş daha estetik olmalıydı bence

http://www.ogretmenlersitesi.com/images/gallery/51/1989e7638478d386.jpg

Kıyıya köşeye bunu da iliştirelim :) Güle güle kullanın, bu aralar Sedona satışları patlama yaptı :)

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Arkadaşalar iyi dilekleriniz için sağolun:) Ama Halil abinin ne demek istediğini pek anlayamadım biraz daha açığa kavuşturursanız memnun olurum.Bu arada arkadaşlar Yalova'da MTB turlarına katılmak istiyorum.Katılmak için neler gerekli öğrenebilir miyim?Çünkü şu anda bir malzeme alacak durumum yok eğer çok önemli değilse bir daha ki aya almak istiyorum.

@farukbas77

Eskiden bunlarda Amoeba Borla marka gidon, sele borusu falan kullanılıyordu, anladığım kadarıyla Sedona Borla'da ismini oradan aldı. Fakat yeni modellerde Amoeba Borla kullanılmamış, Halil Bey onu kastetmiş. En kısa zamanda sırasıyla Kask, eldiven ve gözlük alın bence.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Sedona'nın bu modelinin isminin Borla olmasının sebebi gidon, gidon buğazı, sele borusu gibi donanımlarda ameoba borla kullanmasıydı fakat artık bu donanımlarda farklı bir marka kullanmaya başlamış. Ayrıca dediğim gibi bisikletin gerçekten çok hoş başlangıç için fazlasıyla iyi umarım hakkını verirsin fakat kadro üzerindeki borla yazısı gerçekten çok uyduruk duruyor keşke daha keskin hatlara sahip bir yazı stili seçselermiş

kazasız bol pedallar mavi renk mükemmel

Bende aynı bisikleti kullanıyorum hayırlı olsun:) ismi de alıntı yapmışsın:) Kaç liraya aldın acaba?

Güle güle kullanın, mavi çok canlı durmuş...

Yanında park ayağı yokmuş ayrıca kendi orjinal ayağı veriliyormuş o sebeple ayrıca ayak için 30 lira yerine 25 aldılar.Bir de güzel bir kilit aldım onu da 25 yerine 20 tl'den aldım.Bisiklet için 615 lira aldı.Toplam 660 lira aldı.Sizce fiyat olarak iyi mi?
Enes bu arada isim alıntısı yapmadım mavi rengi görünce ve elektrik mavisi olunca benim de aklıma şimşek geldi:)

Bu arada arkadaşlar Yalova'da bir mtb grubu var mı?Katılmak istiyorum:)

@farukbas77

Zaten bisikleti gorunce akila baska bir isim gelmiyor haklisin:) benim kilidim vardi onceden, sadece park ayagini aldim 10eur'ya, bisikleti de 600 e aldim:) 15 tl' de fark degil olur o kadar

bravo sedonaya, adamlar düşük modellerde bile donanımları kendi yapmıyor. Maşası suntour, jantları alex. daha ne olsun. diğer markalara bakıyorsun aynı fiyatta(daha pahalı modellerde bile) olan bisikletlerde hep kendi uydurdukları dandik malzemeler. Sedona türk markalarında açıkara liderdir benim gözümde.. hayırlı olsun bisikletiniz.

Geri