Scudo Sports

Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

@erdi

Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz.
Bu konuya giriş cümlesi ''BİTTİ Mİ?'' dir.
@mariokaldato Cumhur Ağabey şaka bir yana son durum ne?Fotoğraf koyarsan konu şenlenir.
Bitti mi?Aynı zamanda konudan çıkış cümlesidir.:islik:Bitti mi?

Scudo
Sanırım daha bitmedi herhalde, galüba, sanursam [emoji23]

Cemal Ç.

@erdi
Selamlar guzel kardesim . Ilgine tesekkur ederim , cok sagolasin. Konuyu guncellemedim çunku bisiklet kaba hatlariyla tamamlandi. Sadece nasipse insallah ay sonu gbi Almanya' dan eksik bazi parcalar gelecek ve toplayacagiz.

@hamlet2006
Bitti mi ?

Hayir dostum az kaldi, bende sabirla bekliyorum d ehehe :D

Bitti mi

@mariokaldato
eminim ortaya çok güzel bir bisiklet çıkacak, başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@erdi
Bencede efsane bi kadro bu cunku; Joe murray' in tasarimi ve ozel kaynak isciligi ile el yapimi uretim.

@mariokaldato
evet kadro çok güzel görünüyor. boya da başarılı olmuş. beklemeye de yorulmaya da para harcamaya da değer.

• Beğen
@mariokaldato
Çok basit, halkalar üst üste gelecek.Bitti gitti bunda ne varki.:p
Maşa şaftı yukarda çentikli,yani vidalı şaft ise ona gire furş takımında pek bir seçenek yok.Gerçi orijinali bulmuşsunuz. Çanakları çakıyorsunuz,maşaya bir halka bilya geçirip(bilyadan önce bir halka atmanızda gerek) kadroyla alltan buluşturuyorsun.Üstede çanağı çak ve bilyayı ekle(bilya yönleri önemli,videolardan falan görmen lazım) sonra furş sistemini takıyorsun.Basit bir dizilimi var zaten.Eğer ayarlanabilir gidon boğazı ekleyecekseniz, 1 1/8lik kalınlık için dönüştürücü dikmeler var,onlardanda almanız gerekecek. 50tl gibi bir şeydi,yan sanayi gibi olanıda var diye hatırlıyorum ama ben güvenemedim doğrusu.Son olarak gidon boğazı olarak (link) i öneririm,hem yakışıklı gözüküyor hemde sağlam duruyor.

• Beğen
bir kaç gündür foruma bakamadım herhalde bitmiştir diye girdim ama hala ses yok sanırım :)
kolay gele... :)

@a.f.k.
Selamlar dostum. Kismetse mayis ayinda biter insallah

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Eyvallah bizde heyecanliyiz :)

Casuslarımız @mariokaldato tarafından sır gibi saklanan ''Kona'' yı bulduktan sonra tam örtüsünü açacakken....
69-73-200-nylon-bike-cover.jpg
Casusumuz Bay Şaşkın
index.jpg

@hamlet2006
:D eheheh

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mariokaldato bu bisikletleri birikterecek misiniz yoksa bazılarını satarak yeni projelere fon mu yaratacaksınız...ilerki aşamalarda bizim gibi yarım asıra merdiven dayamış gençlere destek olacak mısınız?...selamlar

• Beğen
@mariokaldato Meşhur duvarın önünde Kona arzı endam etmeden önce neler yaptın?Hiç anlatmıyon ,ucundan köşesinden göstermiyon;olmaz ki.:snzdglsn:

@appendix
Abi bu konayi saticam buyuk ihtimal. Cunku kadro boyuna bakmak sonradan aklima geldi :D biraz buyuk gelir bana tahminim. Tur bisikletim duracak bu konaya musteri cikarsa saticam. Isterim ki forumdan birine gitsin ayri mesele

@appendix
Estafurullah Gurkan abi .Haddime degil ama kim destek istese yardimci olmaya calisiyorum elimden geldigince

1 mayis 2018 Guncelleme

King of back

Shywjwhw :D şaka beee
Guncelleme. Jantlari bugun teslim aldim Orhan abimden :)
Stx göbekli mavic jantlar.
Yani diyebiliriz ki ;
Yine 4 ayak ustu düştü mario :D

2018-05-01_12-54-45_HDR.jpg
2018-05-01_12-54-28_HDR.jpg

Screenshot_2018-05-01-13-39-52.png

2 mayis
Gece banyoda jantları cok guclu bir yağ sökücü ile temizlemeye başladım.
Bildigin hanımlarin kullandığı bir yağ çöz fakat bilinen markalardan degil, tesadufen keşfettigim bir urun.

Oyle ki jantlar kac senedir yag ve kirlerin donmasiyla harabe halinde idi.
Bitince tekrar gunduz isiginda cekerim resimleri.

2018-05-02_22-05-15_HDR.jpg
2018-05-02_22-15-26_HDR.jpg

images (1).jpeg
Bisiklet forumun chip foose ' u sensin valla

Geri