Scudo Sports

Yeni no name yol bisikletim

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

kişisel yorum için çok erken, bir süre pedalladıktan sonra mutlaka jantlar hakkındaki düşüncemi yazacağım
Gökhan'ın da dediği gibi jantlar orjinal değil, aliexpress'ten sipariş verdim.

@ihtiyar, bunu söyleyen ilk kişi değilsiniz ^.^ biraz aceleye getirdim sanırım lastik seçimini, umuyorum ki yarı yolda bırakmazlar.

@Mehmet Ertuğrul, kadro linkini öm attım.

Scudo
kazasız belasız nice pedallamalar dilerim

Kadronun linkini özel mesaj ya da buradan yollayabilir misiniz ?

@Ali Ceylan, çok sık soruyorlar buradan paylaşayım istedim, en azından fikir sahibi olursunuz

(link)

Ayrıca; yaklaşık 500km kadar kullandım yeni jantları ve lastikleri. Gayet memnunum lastiklerin yol tutuşu çok güven verdi bana. Jantlar da keza aynı şekilde akışımı ve sürüş keyfimi arttırdı. Tek dezavantajı yan rüzgarlardan etkilenmem. Bugün 22-24km rüzgar vardı sanırsam selimpaşa'dan güngören'e gelene kadar ellerimi gidondan ayıramadım bile. Bileklerim sızlıyor kasmaktan.

Lastikler beyaz renk ile muazzam olabilir. çok güzel toplanmış beğendim tasarımını özellikle ilk sayfada ki resimleri. kazasız belasız sürüşler dilerim :)

cok guzel bir gorunumu var güzel ve kazasız günlerde sürmen dileğim le tek istiyecegim karonuzu nereden sipariş verdiniz ?

Keşke tam olarak tüm parçaların modellerini yazaydın :)

@A.Aşkar gecikmeli olarak cevap veriyorum üzgünüm. Yeni farkettim mesajınızı.

54CM Full Carbon 700C kadro (replika)
zipp 404 50mm profilli karbon jant seti (replika)

bisikletforum'dan bir arkadaştan sıfır ITM Hadar karbon maşa satın aldım.
yine bisikletforum'dan bir arkadaştan kullanılmamış Sele Royal SETA Spor Sele satın aldım. (R500 jantlarla beraber satın almıştım, ilk fotoğrafdaki jantlar)
Kalan parçaları Erdoğanlar'dan sipariş etmiştim.

5700 105 grupset, göbek ultegra 34/50 172.5mm 11-28 ruble
FSA SL-K Compact Road karbon Gidon
Ritchey 4 AXİS WCS karbon Gidon Boğazı
Ritchey wcs sele borusu (bunu karbon almadık, gramajı karbonlardan daha azdı)
Maxxis detonator lastik (kırmızı)
Siyah mat gidon bandı
Token furş takımı almıştım, uyumlu olmadı ne yazık ki (no-name kadroların dezavantajlarından birisi de bu olsa gerek, standart ölçülere sahip değiller)

son olarak;
FSA k-force karbon matara kafesi
garmin edge 500 yol bilgisayarı ekledim.
(unuttuklarım olduysa affola)

kullanıcı yorumu olarak;
3000 kilometreyi fazla fazla yaptım diyebilirim bu bisikletle. Şu ana kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı, yoldaki akışı gerçekten çok tatmin edici. Yan rüzgarlardan hâla şikayetciyim tabii -.-

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Bisikleti bugun canli gordum. Hakikaten kadrosu cok zarif, cok guzel. Jantlar da inanilmaz gozukuyor, hele o gobegin sesi cok fena :)

Allah kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin kardesim.

Geri