Scudo Sports

Yeni no name yol bisikletim

Tepki
47
Bisiklet
Diğer
Herkese iyi forumlar,
Çok uzun zamandır kafamda olan, arkadaşımın bir anlık gazıyla yaklaşık bir ay önce toplamaya start verdiğimiz bisikleti bugün toplamış bulunuyoruz. 5 haziran tarihinde fiili olarak kadrodan başlayarak ilk siparişimizi verdik ve serüven başladı... Çok fazla fotoğraf çekemedim, pazartesi günü yanında bulunurken ancak ayağa kaldırabildik bisikleti. Toplama bisiklette her zaman karşımıza çıkan eksik, uyumsuz ve yanlış parçalar aksattı işlerimizi. Mutlu sona ulaştık sonunda. Lafı çok fazla uzatmayayım elimdeki bi'kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.

Fazla teknik bilgiye girmek istemiyorum, pedalsız 8.25kg

Kadroyu gümrükten kurtardığımız zaman ^^
https://www.bisikletforum.com/a/img845/2382/1bi5.jpg
Geri kalan parçaları arkadaşımın evinden aldık, kadıköye iniyoruz
https://www.bisikletforum.com/a/img825/3865/4g1k.jpg
Uymayan ve bizi yoran çok parça vardı. sabah öğlen 3 de başladığımız toplama işini sonlandıramadık. Velespit'te alper abi çok kahrımızı çekti... Buradan ona sevgilerimi yolluyorum.
https://www.bisikletforum.com/a/img163/5240/1h0e.jpg
İşim dolayısıyla çok ilgilenemedim, Bakırköy iskelesine kadar hazırlayıp getirdi arkadaşım. Son hali bu şekilde...
https://www.bisikletforum.com/a/img832/4729/8qma.jpg
https://www.bisikletforum.com/a/img12/4189/d64n.jpg

Beni gaza getiren, tüm parçaları tek tek seçen, erdoğanlar bisiklet ile saatlerce pazarlık eden (az çingene degildir kendileri), iş yoğunluğumdan dolayı bisikleti toplamak için tek başına saatlerini harcayan Ozan Güner'e ne kadar teşekkür etsem azdır.

Scudo
Fotoğraf yok mu ben mi göremiyorum? Kazasız belasız bu arada :)

@TaylanEr eğer bir sorun var ise editleme yoluna gideyim... ben görebiliyorum :)

Çok güzel bir bisiklet ortaya çıkmış güle güle kullanın :)

@Yağız Yılmaz

Artık görünüyor sorun yok :)

Çok güzel bisiklet olmuş. Elinize sağlık. Güle güle pedallayın.

Ne kadar mâlettiniz acaba öğrenebilirmiyim ?

çok güzel olmuş çok!! güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah

elinize sağlık süper olmuş gerçekten güle güle kullanın keyifli sürüşler...

Neden bilmiyorum noname kadrolar çok dikkatimi çekiyor. Bu gidişle ben de toplayacağım bir tane :) güzel bisiklet olmuş güle güle kullanın :)

Parça fiyatları-modelleri ve nerelerden aldığınızı da yazarsanız çok güzel bir rehber olur diğer arkadaşlara. Kazasız belasız sürüşler, çok güzel görünüyor maşallah.

Bisikletiniz hayırlı olsun. Görüntüsü güzel hoş duruyor.Kazasız belasız en güzel şekilde kullanırsınız inşallah.

Konu ile alakasız olacak ama ilk resime güldüm biraz. Kutunun arkasındaki kumaş pantolonlu,elinde şemsiye olan beyefendi kimse tam zamanında fotosunu çekmişler :D

@Nail Acun yaklaşık 4.2 bin liraya mal oldu diyebilirim. shimano ayakkabı ve giro savant kask dahil buna.

@Onder.Eren çok teşekkür ederim, gönderdiğiniz sticker taslağı süsleyecek kadromu en yakın zamanda :)

@Enes Çatal en kısa zamanda bilgilendireceğim sizleri :)

@N.ÖZKAN evet o benim de dikkatimi çekmişti, her daim hazırlıklı türk erkeği ^^

@Yağız Yılmaz

neden pedalsız yazdığım hakkında hiçbir fikrim yok :B pedallı ağırlığıdır belirttiğim.

Evet Yağız'ında belirttiği gibi yaklaşık 1 ay kadar sürdü toplama işleri. Bunun 1 ay sürmesinin en büyük sebebi kadronun gelmesinin uzun sürmesidir. No name kadro olduğu için furş yatağı ve sele kelepçesi gibi standart olan ölçüler, standart bir kadro olmadığı için bizi biraz uğraştırdı. Fakat göründüğü üzere ortaya çok güzel bir carbon yol yarış bisikleti ortaya çıktı. 105 setli, ritchey carbon gidon boğazlı, carbon fsa slk gidonlu, yine ritcheyin wcs serisinden 220 gram alüminyum sele borusu olan , hazır bisikletlerde kadro ve maşayı karbon yapıp, diğer parçaları alüminyum kullanıp 5 bin liradan başlayan bisikletlere göre çok uygun oldu diyebilirim.
Bu arada en büyük teşekkürü Erdoğanlar Bisiklet'ten Mehmet kardeşime borçluyum toplarken en çok kahrımızı çeken, parçaları geri almada ve değiştirmede hiç sıkıntı yaratmayan ve güzel indirimlerle bütçemizi zorlamayan Mehmet kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca jant-seleleri bize uygun fiyattan veren forum moderatörü Bora Bey'e,
ve i.t.m gibi kaliteli 0 kondüsyonda bir maşayı bize indirimli veren Aytaç Bey'e de çok teşekkürler.
Bisikletin donanımı ile ilgili ayrıntılı bir yazı yazacağım müsait bir zamanımda,sadece no name kadronun ağırlığını belirteyim şimdilik, 1030 gram arkadaşlar.Birçok pro kadrodan çok daha hafif. Bisikletin resimdeki son hali ise 8 kilo 250 gram.bisiklet toplamayı düşünen arkadaşların herhangi bir sorusu olursa buradan veya özelden yardımcı olabilirim.

Resimleri görünce kendi bisikletimden soğudum yeminle :) Ayrıca kıskandığımı da açıkça belirteyim :)
Hayırlı olsun. Kazasız kullanmanız dileğiyle.

Yağız hayırlı ve uğurlu olsun..Kazasız belasız sürüşler dilerim..En kısa zamanda beraber pedallarız inşallah.. :)

İsimsiz yazınca karizmatik olmuyor herhalde. No name ! :)

@Cüneyt Kılıç

"No name" markasız demektir. Dünyadaki bütün dillerde ve kültürlerde kullanılır. Ortak bir terimdir.

Geri