Scudo Sports

yeni mtb lazım tavsiye edebilitmisiniz?

specialized hardrock almak istiyordum ben kısmet olmadı bi türlü :) toplama bi şeyler oldu canyon kadro v.s sp'yi nettten araştır çok kaliteli bisikletleri kolay gelsin bu arada çünkü seçim en zor iştir :)

Scudo
Fiyat / performans olarak iyi diyebileceğim 3 bisiklet var;

Giant xtc3 (2009) .. (link)

Rockrider 8.1... (link)

Bianchi Mega ... (link)

• Beğen
Tepkiler: Gülşah Girenitli
Merhaba pek parlak tonda rengi yok ama güzel bisiklet seçeneklerini arasına bunuda katalim . :)
(link)

Merhaba, bende Scott Scale 80 var. Daha bugün geldi. Az önce paketi açıyodum. Donanım olarak çok iyi olmasada kadrosu muhteşem. Donanım olarak zaten zamanla yükseltebilirsin. Bende zamanla yükseltmeyi düşünüyorum zaten donanımını. Kısaca ben Scott Scale 80 tavsiye ederim, bi düşün. :)

• Beğen
@Gülşah Girenitli

Evet gerçekten çok güzel. Resimlerden de daha güzel duruyor :) 1630 TL ye aldım. Kargo ücretsizdi ve ufak hediyeler vardı yanında. Bulabildiğim en iyi fiyat :)

• Beğen
Specialized düşünürmüsün bilemem ama alttaki linkte göreceğin alet bayan için çok çok güzel bir bisiklet bence... ayrıca bunun sport modeli de başarılı

(link)

• Beğen
@Gülşah Girenitli

Türkiyede hiç cyclocross yarışı yapıldımıki?

Daha dun bianchi mega'nın 2012 modelini inceledim. SLX 10'lu sistem kullanmışlar 30vites maşada rockshox tora ben baya kaliteli ve paraya değer buldum isterseniz bi bakın fiyatınıda 1700 tl ye cekmişler. :)

@Gülşah Girenitli

Kararsızlıgınız sızı öldürecek galıba :D Forumda arkadaşlarımızın sattıgı bisikletlere bakdınızmı cok az kullanılmış mtb ler mevcut bakmakda fayda var derım :)

merhabalar bende merida tfs 500 xc kadrosu var dilerseniz size üst seviye bir mtb toplayabilirim mavi renkte bazı xt parçalarda mevcut bisikletin enson halini facede sbg xc bisiklet gurubu sayfasında görebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: mehmet ankaralı
Cube linklerini vererek aklımı okudunuz. MTB için Giant XTC leri, Sedona 761 ve 781, Kron XC4000, Trek 8000 serisi öneririm. :) Speacialized larda daha çok Yol Bisikletlerine aşinayım. :)

Geri