Herkese merhaba arkadaşlar, uzun zamandir yol bisikleti arayisi icindeydim aslinda ilk mtb almakta karar kilmis bilac abi ve yoldaki bisiklet suren arkadaslari gorunce kararimi yol bisikeltine çevirdim. ( yol bisikleti kullananlarin huzuru vs. mtb kullananlarin yorgunlugu) 
herneyse, cervélo almayi istiyordum bu yuzden Turkiyedeki bayisine gittim orada Hasan abiyle tanistim bana yardimci oldu suanki butcem ile cervélonun mantiksiz olacagini dedi ve focusu onerdi. resmen yildirim aski yasadim bisikleti gordugumde
2 hafta sonrada siyah rengini aldim.
ozellikleri soyle:
donanimi simdilik idare eder ama ilerde bi ultegra ile yenilemek lazim ve yeni bi jant takimi almak lazim.
bisikletteki ilk izlenimim eski bisikletime gore daha hafif olmasi tabiki ve hizlanmasi...
sonraki ise gercekten karbon masanin verdigi huzur. frenler ve vites gecisleri eski bisikletimde vitesi attiktan 10 sn. tak diye gecip olusan sesten korkmam ve ayagimin bosa donmesi sonucu pedaldan kaymasi
artik onlara veda ettim. ilk surusum bostancidan sisliye gitmekti. 48 dk.da evime sag saglim ulastim ve 43 km hiza ulastim ilk denemede. ama beni rahatsiz eden sele ilk isim hemen fizik marka sele almak olacak sanirim ama karbonmu yoksa alu.mu karar veremedim yardimci olursaniz sevinirim. hala tamamlayamadigim aksesuarlar var ama
far, suluk, zil, sirt cantasi, kilit vs. gibi
fotograf cektim sizin icin onlari paylasarak konuya son veriyorum. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin..

herneyse, cervélo almayi istiyordum bu yuzden Turkiyedeki bayisine gittim orada Hasan abiyle tanistim bana yardimci oldu suanki butcem ile cervélonun mantiksiz olacagini dedi ve focusu onerdi. resmen yildirim aski yasadim bisikleti gordugumde
ozellikleri soyle:
Kadro | : | Cayo P2T Carbon |
Maşa | : | Focus CRF 01 Carbon T4 |
Fren bacakları | : | Concept R540 |
Vites-Fren Kolları | : | Shimano 105 |
Arka Vites | : | Shimano 105 |
Ön Vites | : | Shimano 105 |
Aynakol | : | Shimano RS500 |
Ruble | : | Shimano 105 |
Dişli Oranı | : | front: 52/36, rear: 11-28 |
Gidon | : | Concept EX |
Gidon Boğazı | : | Concept EX |
Sele | : | Concept EX |
Sele Borusu | : | Concept EX |
Jantlar | : | Fulcrum CEX 7.0 |
Lastikler | : | Schwalbe Lugano 622 X25 |
Toplam Ağırlık | : | 8 kg |
bisikletteki ilk izlenimim eski bisikletime gore daha hafif olmasi tabiki ve hizlanmasi...