Ben yaptım oldu, bu yani bunu al kullan fazla kurcalamane yapacaksın arayüzü değiştirmeyi,tema uygulamayı al kullan, fazla sorgulama diyen ve dayatan bir firma 'hanzophone'
ASUS Zenfone max kullanıyorum. Kullandıgım ve işimi gören en iyi telefon. arkadaşla izmit turu yaptık bisikletle ı phone 7sini 2 defa sarj etmek zorunda kaldı benm asus tüm tur bitiminde %60 gösteriyordu.
5s ve SE alıp kalanıyla da bisiklet alırım 3,5 yıldır LG G2 kullanıyorum ve bozulana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum, zaten cep telefonu konusunda kullanılmaz hale gelene kadar değiştirmeme huyum. Ayrıca bir cep telefonuna 2000 liradan fazla para vereceğimi sanmıyorum.
Sinir anında duvara vurulacak bir alet değil. O yüzden çare yeni yine yeniden 3310.
Asgari ücretli : "6 ay aç kalırım yine de evlatlarımı ayfon ikste kendi kıraş oynama zevkinden mahrum etmem " dedi.
6 bin tl ye downhill alırım tabiki.Ekran ve kasa dışında hiçbir espirisi olmayan bir telefon Xioami nin yeni çıkardığı telefon buna bin basar hemde daha uygun
Telefona değilde bisiklete veririm o kadar para bisiklet candır telefon insanları sömürdü de sömürdü bisiklet alsan hem spor hem ulaşım hem yaşam tarzı süper bir araç bisiklet hem çoğu kadrolar ömür boyu garantili cep telefon kasası ömür boyu olanını duyan oldumu komple kasa dış kapaktan bahsetmiyorum veya ekranı yok bir kırılıyor ekran değişimi telefon fiyatında neredeyse hepten zarar telefon denilen icat canım güzelim bisiklet öylemi süper
Bir zamanlar şahin parasına telefon diye geyik yapılıyordu, gerçekleşti.
İnternete bir göz attım da 5-6 milyarlardan bahsediliyor aklım gitti. Ama bizim millet asgari ücretle ne yapıp eder o telefonu alır.
EN SON ÇIKANI ALCAM LEN!
@bariss.t kablosuz şarjın yeni gelmesinin sebebi apple'ın yıllardır aluminyum arka kapak kullanması, şimdi cam kapağa dönüş yaptılar ve kablosuz şarj mümkün olabilecek. Hatta alu kapak kullandıkları için telefonun anteni 6, 6S ve 7 de telefonun dışındadır.
Kullandığınız telefon arızalanmadıysa yeni çıkanı almak için mantıklı bir sebep yok. Zaten son 3-4 yıldır donanımsal gelişme öyle ahım şahım değil. Nerde o iphone 4 nerde o galaxy s2. Tıkanma bilgisayarlarda da var. Haswell refresh işlemcim 4. yılına giricek hala en ufak dar boğaz yok. O.C. ile 4.2 gHz de stabil kullanabiliyorum. Bi gpu dünyası gelişmeye devam ediyor onun da durması yakındır.
IPhone SE candır ya Donanım olarak gayet yeterli ve bisiklet üzerinde sırtta kaba değil ve kaza anında ve bisiklet sürüşünde kullanımı ile ufak ekranı daha kullanışlı ve kırılma riski düşük
@Tolga Çelebi
@Mustafa Zeybek
O üzülmek o üzülmek değil. Ben de bir süre önce bisiklet sürerken mazgala girdim. Yere düştüm, bisiklet de sırtıma düştü. Telefonum sırt çantamdaydı, sele telefona denk gelmiş olacak ki ekranın yarısı kötü bir biçimde çatlamış. İlk gördüğümde şaşırdım ve üzüldüm tabi ama sonrasında cana geleceğine mala gelsin dedim. Telefon kırılacağına kolum kırılsaydı değil. Fark burada
@kapluj
Bu ürün sıfır (link) karbon kargo ve KDV hesapladım 5000 ₺ yakın bir fiyata geliyor. Markasını bilmiyorum duymadım sonra mosso reborn var 105 setliydi yanlış hatırlamıyorsam onunda sıfır 5000₺ oda full Carbon
Bu zamana kadar cebime bir kereliğine bile olsa 6000₺ girmedi, iPhone X'in girmesi saçma olurdu Telefonun, işletim sisteminin güzelliği, kullanışlılığı hemen hemen tartışılamaz ama 6k eder mi tartışılır. Alacaklara hayırlı olsun
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Durumum iyi olmasina rağmen almiyorum. Acil ihtiyacim olmadiği sürece ülke pazarindan birşey almiyorum. Aliexpress ve Amazon gibi yerlerden alişveriş yapiyorum. Diğer ülkelerdeki vatandaşlarin aldiği fiyatlari görünce insan kendisini enayi gibi hissediyor. Ama bizim millete ne desek boş kredi çekip alirlar yine. Böyle deli gibi almaya devam ettikçe fiyatlarda sürekli artacak.