Scudo Sports

Yeni haliyle F5

@sportmen

Yorumun ıcın tesekkur ederım abı,eskı rengı benımde hosuma gıdıyordu ama bı degısıklık yapayım dıye dusundum tercıhım sarı-sıyah oldu:D

@LorD Of DrinkS

Allah razı olsun,ınsallah bırgun hep beraber pedallarız!

@soneryen

Yakıstırmana kesınlıkle bayıldım walla
Temennın ıcınde cok tesekkur ederım,hepımız kazasız belasız pedallayalım!

@HaliliOzturk

Valla halılcım bu fıkır benımde aklıma gelmedı deıl ama kım ugrasacak sımdı:eek:
Sarı sıyah uyumu benımde aklımı aldı ama maşanın boyası konusunda usendım:rolleyes: Daha olmadı sıyah bır maşa alırım artık!
Yorumun ıcın tesekkur ederım:)

@bisikletletçi52

Tesekkur ederım!
Sanırım uzerındekı shock'dan(arka suspansıyon) bahsedıyorsun.Rock shox bar,havalı bır shock!
Maşada rock shox psylo!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
Scudo
Alet güzel olmuş Bülent kardeşim.Bende boya yaptırcam ama karar veremedim birtürlü ön tarafı haki yeşil arkada siyah olsun diye düşünüyorum.Jantlarında hayırlı olsun.Birde bu arada deore mekanik 203mm nin patenti bana aitdi benden izinsiz kullanmışşsın:D Gerçi shimano şimdi yeni bazı mekanik modelleri 203mm rotor uyumlu yapıyor. :rolleyes: Bende şimdi arkada adaptor sorunu yaşıyorum hiçbiryerde orjinal adaptor yok.Dışarıdan getirticem bu gidişle.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Özgür

Saolasın ozgur kardes!
Valla dedıgın gıbı patent sana aıttı ama bende bulamayınca senın dedıgın gıbı yaptım:D Bu arada sen arkaya 180 yapsana bence fazlasıyla ısını gorur ve turkıyede adaptor bulabılırsın,yada yaratıcılıgını kullanıp bı adaptorde kendın yapacaksın senın elınden gelır bole seyler:D :D :D
Kendıne ıyı bak gorusuruz

@freerider
Elimde şuan var bitane önde kullandığım haricinde 203mm xt rotor var onuda arkaya takıcam adaptör yapmaya çalışdım ama olmadı açısı tutmadı fazlada uğraşamadım zamanım yok.Orjinalinden getirticem.Türkiyede yok malesef şuanda:mad:

@Özgür

Elındekı malzemeyı degerlendır tabıkı ama orjınal adaptor daha ıyı olur!
Bende arkaya 180 dusunuyorum ama bakalım nasıl olacak:cool:

öndeki rotor 2.10 luk mu

Hayırlı olsun Bülent abi çok güzel olmuş.

Yalnız birkaç gün önce sanki ben bu bisikleti yeşil gördüm senin dükkanın önünde ? Yanıldım mı yoksa :rolleyes:

• Beğen
@eYa

Cok tesekkur ederım kardes,daha ıyılerı sızlerın olsun:)
Dukkanın onunde gordugun kardesımın bısıkletıydı,yanı yesıldı yanılmadın
Benımkı boyadan cıkana kadar onun bısıkletını kullandım

@freerider

Kardeşindeki yeşil sedonadan haberim var ama ben onu senin drag'a benzetmişim :D Ramazanda oluyo arada öle :D

Bisikletinin boyası cok guzel olmus güle güle kullanman dilegimle benimde beyaz oldu senin ki fırın boya mı yoksa statik mi??(Daha önceki mesajlardan göremedim de :)) Alican'ın dediği gibi psylonun dış borusunu da sarı yada farklı bi renge boyatırsan oldukça farklı durur :)

@ErkaL

Cok tesekkur ederım erkal...!
Ben fırın boya yaptırdım gercekten cok ıyı oldu ama maşayı sokmeye usendım:eek: heralde onuda boyatırım bı ara yada yenı bır maşa alırım artık:)
(bu arada senı msn'e ekledım haberın olsun)

bülent abicim öncelikle yeni maşan hayırlı olsun =)
ve yeni maşanla cok daha cekici olan drag f5 bisikletinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz =)

• Beğen
Rengi çok güzel olmuş.

Ama bence ön tekeri çıkar rotorun üzerinde gidersin :D

Sarı renk çok güzel göstermiş bisikleti.
Maşa ya da bi sarı airbrush iyi gider galiba!!!
Kazasız belasız kullanmanızı dilerim..

• Beğen
Ya ben yeni haliyle Fotolar istiyorum...
Hiç mazeret kabul etmem valla..
Bülent abi bu arada Maşan nasıl?? Hiç yazmadın bişey?

Geri