okidoki
Aktif Üye
- Tepki
- 160
- İsim
- Oktay Keleş
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Diğer
Arkadaşlar bir süredir daha hafif oldukları için yabancı markaların şehir/tur bisikletlerini araştırıyorum(Trek,cannondale,cube,scott vs.) Lakin hangi siteye girsem ya stoklarında kalmamış oluyor ya da büyük ile en küçük boy bisikletler kalmış oluyor. Kimisinde de sadece en 12.000/15.000 gibi en yüksek fiyatlardaki bisikletler kalmış. Bu distribütörler ne zaman yeni ürün getirtecek. Ne trek,ne cannondale ne scott yol bisikletlerini bilmiyorum ama şehir/tur bisikletlerinde stokları çok sınırlı. Ya hiç yok,ya boyları çok küçük/büyük,ya da en ucuzları ile en pahalıları kalmış. Esnaf gibi çalışıyorlar. Zaten markaların çıkardıkları ürünlerin yarısını getirmiyorlar bile. Yarısı da geçen senelerin ürünleri. Getirdiklerinden de birer ikişee getiriyorlar ancak. Ellerinde doğru düzgün hiçbir şey yok. Mail atıyorum. Bu üründen kalmadı,bu boydan kalmadı,bu ürünü getirtmedik. Eee o satışı benim şehrimdeki bisikletçilerde yapıyor zaten. Distribütör olmanın ne anlamı kaldı ki müşteri açısından. Bir bilginiz var mı sizin? Ne zaman getirtecekler şehir/tur için yeni bisikletler. Ya da diyelim ki X markanın Y modelini istiyorum. Distribütöre bunu getirtelim desek getirtir mi özel olarak. Yoksa ne gelirse onu mu almak zorundayız.