Scudo Sports

Yeni bisikletler piyasaya ne zaman gelecek?

okidoki

Aktif Üye
Tepki
160
İsim
Oktay Keleş
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Diğer
Arkadaşlar bir süredir daha hafif oldukları için yabancı markaların şehir/tur bisikletlerini araştırıyorum(Trek,cannondale,cube,scott vs.) Lakin hangi siteye girsem ya stoklarında kalmamış oluyor ya da büyük ile en küçük boy bisikletler kalmış oluyor. Kimisinde de sadece en 12.000/15.000 gibi en yüksek fiyatlardaki bisikletler kalmış. Bu distribütörler ne zaman yeni ürün getirtecek. Ne trek,ne cannondale ne scott yol bisikletlerini bilmiyorum ama şehir/tur bisikletlerinde stokları çok sınırlı. Ya hiç yok,ya boyları çok küçük/büyük,ya da en ucuzları ile en pahalıları kalmış. Esnaf gibi çalışıyorlar. Zaten markaların çıkardıkları ürünlerin yarısını getirmiyorlar bile. Yarısı da geçen senelerin ürünleri. Getirdiklerinden de birer ikişee getiriyorlar ancak. Ellerinde doğru düzgün hiçbir şey yok. Mail atıyorum. Bu üründen kalmadı,bu boydan kalmadı,bu ürünü getirtmedik. Eee o satışı benim şehrimdeki bisikletçilerde yapıyor zaten. Distribütör olmanın ne anlamı kaldı ki müşteri açısından. Bir bilginiz var mı sizin? Ne zaman getirtecekler şehir/tur için yeni bisikletler. Ya da diyelim ki X markanın Y modelini istiyorum. Distribütöre bunu getirtelim desek getirtir mi özel olarak. Yoksa ne gelirse onu mu almak zorundayız.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Aslı bisiklet bu sene bisiklet getirmeyecekmiş

Aslı bisiklet bu sene bisiklet getirmeyecekmiş
Canları sağolsun.. sanırım şu anda sadece giant ve focusun stokları var. Geri kalanlar hep satılmamış ürünleri eritmeye çalışıyor. İşin kötüsü bunlara mahkum olmak. Yurtdışı sitelere bakıyorum istediğim her ürün var. Fiyatlarda iyi ama Türkiye’ye getirtmeye kalksan %50 fazla ödüyoruz. Böyle bekleyeceğiz sanırım. Keşke yol bisikletçisi olsam 😂 çeşit çok getiriyorlar onlara. Mesela Cube bisikletleri çok seviyorum. Yasminsports diye bir distribütörleri var. Sanırım fırıncılıkla falan uğraşıyorlar. Böyle kötü bir site olamaz😂 Ürünlere bile bakamıyorsun. Ne satılıyor kaç para vs hiçbir şey yok. Ama distribütör işte... yurtdışından 6.000-7.000 Tl tutarında bir ürün sipariş versek toplamda vergisi gümrüğü vs kaça patlar bana acaba.

Çok büyük talep var benim gördüğüm. Dolayısıyla kapanın elinde kaldı bu yıl. Bekleyenler adına üzgünüm ama en kral bisiklette olsa şubattan temmuz ortasına kadar bisikletsiz kalıp sonra gelse ne olur.

Sadece bisiklet değil kaliteli bisiklet aksesuarları da gelmiyor. Xlc, Topeak vs hep geçtiğimiz yıllarda getirilen elde kalanlar.

Bisiklet aksesuarları bile yeni değil lastikler falan stoktan satılıyor benim şansıma schwalbe durano ön lastik çatlamaya başladı daha 8 aylık falan

Eğer 60 kadro iyi bir bisiklet arayan olursa satmak istediğim birtane bende var.

Bu bisiklet piyasası hep mi böyleydi acaba? Şu an bir katlanır bisiklet almak istiyorum İstanbul'da kullanmak için. Hangi siteye girsem stoklarda kalmadı diyor. İkinci ellere bakıyorum, ortalama fiyatları o kadar yüksek ki. Son kullandığım mtb bisikletimi yaklaşık 5 sene önce hayli araştırıp sıfır almıştım. O zaman böyle bir şey yoktu. Bu durum düzelir mi acaba güzün ya da kışın, yoksa hiç beklemeyeyim, 2. el düzgün bir şey bulup almaya mı çalışayım sizce?

@Kamış Tornavida ülkede neyin fiyatı düzeldi ki Bisiklet fiyatları da düzelsin? Bütçenize uygun bir bisiklet alın. Aynı Bisiklet 1-2 yıl sonra 2 katı fiyatla satılır.

Yeni bisiklet modelleri ne zaman gelir acaba. Konudan anlamadım pek.

Geri