Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisikletimin Son Hâli

Talha Ateş

Forum Bağımlısı
Tepki
593
Bisiklet
Bianchi
Bazı ihtiyaçlarım doğrultusunda mtb bisikletime nikelajlı çamurluk, arka bagaj, sepet, zil ve suluk takımı ekledim. Şimdi tam istediğim gibi oldu. Bir de zincir muhafazası ekledim. Bakalım sizler de beğenecek misiniz?

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/12/12013.jpg

Scudo
@tolga çalışır

Sayın Tolga Çalışır. Henüz bir ay oldu alalı. Fakat çok memnunum. Belki bana uygun olduğu içindir.....

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
@ahmet dönmez

Sayın Ahmet Dönmez, bir tek şarj edilebilen uzun ömürlü ön lambaya ihtiyacım kaldı. Teşekkür ederim.

@Tolga Yücel

Sayın Tolga Yücel, çok az miktarda ağırlık yaptı. Ama ihtiyacım var. Buna katlanmak zorundayım.

Şehir gezileri için uygun sadece biraz ağır ancak uygun. Görüntüsünüde çok sevdim. Kadro rengi falan. :) Kazasız belasız bol pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
zincir muhafazasını nerden bulduysanız çok hoş olmuş sonradan uydurma gibi durmuyor. Eğer rahatsız olmuyorsanız gerek yok ama bence bir de açılı gidon boynu taksanız tam olucak

• Beğen
@Doğukan KARBAL

Teşekkür ederim Doğukan Bey. Ben de sizlere aynı dileklerimi iletiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
@Ege Muallaoğlu

Teşekkür ederim. Önerinizi değerlendireceğim.

Bianchi sağlam bisiklet yapıyor, şehiriçinde kullanacaksanız hele pek bi sıkıntı yaşamazsınız. hayırlı olsun.

• Beğen
@diavolo

Beğendiğinize sevindim, umarım dediğiniz gibi sağlam çıkar ve uzun yıllar binebilirim.

Geri