Scudo Sports

Yeni bisikletim....

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Scudo
@alpyese bisiklet almak için sonbahar en iyi dönem... Tabi istediğinizi bulabilirseniz... Dolar tahminleri nisan , mayısta 3.8 gibi... Gelecek bugünden kötü olacak...

@baykuş97 bisiklet hazır canyon endurace cf ama dediğim gibi şuan nakit sıkıntım var %80 i hazır ama euro 3 iken niyetlenmiştim şuan 500tl kadar arttı :) biraz geç olsada elimdeki parayla € aldım yükselsede fark etmez kış zamanı düşünüyorum bende.

bende en yakın zamanda salcano xrs 060 alacağım fazla uçuk bir fiyatlı bir bisiklet almıycam çünkü:dağ bisikletimi satmıcam

• Beğen
Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet,güle güle kullanın.

• Beğen
Keyifli ve heyecanlı pedallamalar. :)

Hiç yol kullanmadim. Fitness kullanıyorum ikisinin arasında bu kadar fark olduğunu öğrenmek hem şaşırttı hem heyecanlandırdi :)

• Beğen
Fotograflari bekliyoruz :)

@baykuş97

cube konunuzu okuyordum da çok karamsarmışınız sayın meslektaşım :) neyse, cube u neden satıyorsunuz neye geçtiniz sakıncası yoksa?

ben de geçenlerde ilk bisikletimi aldım ama biraz kırık dökük bir iş oldu elime yüzüme bulaştırdım o yüzden pek içime sinmedi (bisikletim corratec dolomiti tiagra 2016 kırmızı siyah, hedefim bu değildi aslında)

ben de seneye sizin gibi bir değişikliğe giderim zannediyorum çok büyük bir ekonomik sıkıntı yaşamazsam inşallah.

@Battutaettanci henüz bişeye geçemedim.. şimdilik elimde CAAD 10 kadroset var... üzerine campagnolo grupsetle donatıp kullanmap istiyorum... bakalım.. cube yi sattığımda olacak iişler..
aslında cubeten de memnunun. bi sıkıntım olmadı... zaten çok da kullanmadım.. CAAD 10 kadrolar hoşuma gidiyordu... ikinci elde bulunca cube yi satmak icap eti...

gule gule kullan dostum
ne kdra aldim sormasi ayip

@baykuş97 ilhan bence hiç uğraşma. Al Aralık,Ocak ayına uçak biletini,2 günlüğüne git almanyaya, hep kahveni iç, hem bisikletini al-gel. Vergi iadedide ballı kaymak tatlısı olsun.bence..

Sanırım yapıştırmalar kadroyu kablolardan korumak için yani çizilmemesi için

Geri