Scudo Sports

Yeni Bisikletim - Vitus Vitesse Vri

Scudo
Maşallah diyorum.Renkler ve donanımlar tablo gibi durmuş.Kazasız belasız pedallamakar....

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
@Burçin Çoban

Teşekkürler.. :in: :)

Onur bey hayırlı olsun gerçekten güzelmiş. Kazasız belasız kullanırsın inşallah..

• Beğen
@Barıs Yazıcı

@ismet deniz

Cok tesekkurler.. :in: :) Allah herkese gönlündekini nasip etsin :in:

Hayırlı olsun fakat fotoğraflar uçmuş :(

Fotoğraf yükleme sitelerinde bu problem herzaman oluyor en iyisi flickr kullanmak yıllarca saklanabilir fotoğraflar.

• Beğen
Evet, malesef fotoğrafları yüklemek için kullandığım site bir süre sonra otomatik olarak fotoları siliyormuş.

Fotoları bu akşam yeni mesaj olarak tekrar yükleyeceğim. Ancak ilk mesajımdaki linkleri nasıl güncellerim bilmiyorum. :mlk:

@Onur Kuzik

Siz fotolari facebook' a yükleyin eger hesabiniz varsa bir albüm olarak. Linkleri de orada
n verin! Ben de bu arada su görmedigim Vitus' ün resimlerini görmüs olurum! :)

• Beğen
@ihtiyar

Evet, facebook'ta hesabım var. Bunu hiç düşünmemiştim, çok mantıklı bir yöntem, bu akşam aynen bu şekilde yapacağım :) :in:

@ihtiyar

Konuyu açarken koyduğum fotolar silindiği için tekrar buradan aynılarını ekliyorum. Ancak, facebook üzerinden yaptığım albümün linklerini paylaşmayı malesef beceremedim.:islik:
Yüklenen fotoların hiç silinmediği vaat eden bir site buldum. Bakalım hayırlısı :)
Ayrıca, bisikletimde ufak ufak değişikliklere başladım. Yeni fotolarını da en kısa sürede yine paylaşacağım.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Böyle güzel bir bisikletin ismi o ne ya anlamı var mı acaba 3 V ile başlıyor

• Beğen
@Ali Ç.

Vitus eski bir Fransiz markasi. 70 ve 80 lerin kadro ureticilerinden. Sonralari, (nedenini bende bilmiyorum) uretimi birakmis. Yanilmiyorsam, 2010 da yillarca eski Vitus'lari kullanan Sean Kelly ile birlikte Chain Reaction Cycles firmasi, yeni Vitus bisikletler uretmeye basladi.

"Vitesse Vri" bu modele verdikleri bir isim, ozel bir anlami var mi, bende bilmiyorum.

o zaman sean kelly ve chain reaction'a bu bisikleti yaptığı için teşekkür etmek gerek (-ki bilmiyorum kimlerdir) zira dizaynı çok güzel ve temiz olmuş
güle güle kullanman dileğiyle

• Beğen
Bisikletinizin ismi (Vitus Vitesse Vri) çok hoşuma gidiyor :) Okuması söylemesi falan çok hoş. Bu arada bir şey sormak stiyorum. Arka Jantınız ve lastiğiniz önden farklı. Neden böyle kullanıyorsunuz acaba? Trainer da falan mı kullanıyorsunuz bu şekilde yoksa bisiklet normalde de bu halde mi oluyor?

• Beğen
Geri