Scudo Sports

YENİ BİSİKLETİM. TÜRKİYE'DE TEK: Carraro 022 CR RACE (2012)

Öncelikle konunun üzerinden hayli zaman geçmiş olsa da bisiklet hakkındaki şuan ki genel yorumlarınız nelerdir hiç stabilize yollara girdiniz mi ? Fiyat/performans olarak güzel gibi Ben aynı ürünü peşin fiyat 1430 liraya buldum . Düşündüğüm tarz cyclocross ancak kadrosu çokda agresif değil gibi yani cyclocross tarzına gelecek bir bisiklet gibi sizin yorumlarınız nelerdir izmir yollarına gelir mi bu bisiklet

kendi kendimden alıntı yapıyorum ancak soruma yardımcı olabilecek birileri var mı acaba bir de bu ürünün yerine trek fx 7.3 veya 7.4 alsam izmir yolları için daha mı uygun olur ?

Scudo
@Aşkın Şentürk

Aşkın şu İzmir yollarını çok merak ettim açıkçası, böyle söyleyince duyan köyde yaşıyorsunuz zannedecek. İzmir'den bahsediyoruz sonuçta. Hangi bisikleti alırsan al rahat rahat kullanırsın şehiriçinde. Fark şehirdışına çıktığında başlar.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ö.
Baba bisikletin türkiyede tek bravo ya bir insan için ne büyük bir erdem ne büyük bir onör. vay beah senin gibi bir insana dünya gözüyle methü sena etmek isterdim nede olsa bisikletin türkiyede tek. Bari fransa turunda bir birincilik çıkarda bu tek bisikletinle yine türkiyede tek olmaya devam et. ne dersin hıı.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan S.
@Tamer KAMIŞLI

Abi bi gel gör kasisten tümsekten geçilmiyor yollar full yama dolu çukurlar zaten öyle, en iyi yollara gel sahilyolu orda bi bisiklet yolu var 5 metrede 1 kasis koymuşlar :D

rengi çok güzelmiş gerçekten,güle güle kullanın :)

Geri