Scudo Sports

YENİ BİSİKLETİM. TÜRKİYE'DE TEK: Carraro 022 CR RACE (2012)

sakın apartmana bırakmayın hırsızlar için en iyi av kolay olandır çünkü aman dikkat diyorum

Scudo
Çok hoş bisiklet. Böylelerini gördükçe acaba biraz daha para biriktirsem beklesem de yol bisikleti türünde birşey mi alsaydım demeden edemiyorum :) Güle güle kullanın..

Hocam bisiklet süper güle güle kullanın....bence onu bir odaya koyarsanız daha makbule geçer binada durmasın bence de :)

Bencede türkiyede tek olmalı çok güzelmiş güle güle kullan :)

Bizim buralar çok güvenli bahçeye kitlemeden koyuyoruz tabi komşu çocukları binmeye çalıştığı için kitliyoruz.. :D

Bisikleti demire bağlıyorsun sonra çizilir...... yazık olur......:Ahhh-1660

Değişiyo demiri köpükle kapladım öğlenleri orda duruyo ama akşamları tura ne çıkmıcaksam evin koridoruna koyuyorum(Annem odama sokmama kızıyo) :)

@ThePoorWanderer

Hiç tereddüt etmeden savaşıp evin içine aldım! :)

@ThePoorWanderer

Hayırlı olsun, kazasız pedallamalar bende merdiven değil ama evin içinden geçirip arka bahçeye koyuyorum :) günde iki sefer evein içinden düldül merasimle kucağımda geçiyor :D

bisiklet çok güzelmiş hayırlı olsun çalınma konusuna gelince çalmayı kafaya koyan adam herşeyi yapar hele ki kalabalık kimsenin birbirini tanımadığı apartmanlarda adam gelir güle oynaya götürür bisikleti :D biz 4. katta oturuyoruz bende eve sokamıyorum ama 2 tane kilitle yılan gibi kitliyorum ki çalmak isterse vakit kaybetsin bari biraz ses yapsın apartmanın asansörsüz olması hırsızların işini zorlaştırıyo asansör varsa çalmak çok daha kolay benim bisikleti çalamadılar ama maalesef km saatimi koparttılar :((( masraf çıktı yine böyle girişimlerde bulunmamalarını diliyorum bisikleti kitledikten sonra ayetül kürsi okuyorum :D üflüyorum artık inşallah bisikletini kazasız belasız kullanırsın..

değerli arkadaşım aynısından benimde aldığım çok hoş bir bisiklet bu belki aman aman pahalı değil ama bisiklet bir aşk ise değerlidir bizim için sen sen ol sakın orada bırakma ev halkı ile kavga et ama içeri aldır onu izmirde her hafta kaç adet bisikletim çalındı mesajı okuyoruz bilemezsin çoğuda sizin gibi birşey olmaz deyip apartmanda bırakanlardandı heleki bu tip kilitler çok kolay kesiliyor ha diyelimki kesilmedi teker setleri mandallı adam söker gider bir alyan ile boğazı gidonu seleyi sele borusunu söker gider ne çalsa kardır hırsıza sonra çok üzülürsün benden sana tavsiye olsun arkadaşım inan her çalıntı haberi içimizi acıtır sendende bu yönde bir mesaj almak istemeyiz

hayırlı olsun biraz geç oldu :) sizden bi kaç ay sonrada edirneye aldılar bundan :)

Öncelikle konunun üzerinden hayli zaman geçmiş olsa da bisiklet hakkındaki şuan ki genel yorumlarınız nelerdir hiç stabilize yollara girdiniz mi ? Fiyat/performans olarak güzel gibi :) Ben aynı ürünü peşin fiyat 1430 liraya buldum . Düşündüğüm tarz cyclocross ancak kadrosu çokda agresif değil gibi yani cyclocross tarzına gelecek bir bisiklet gibi sizin yorumlarınız nelerdir izmir yollarına gelir mi bu bisiklet :D

komşum tam öyle kilitlemiş bisikletini aynı şekilde.
sonra bakmış bisiklet yok

turkiyede tek olan bir bisikleti hayatta merdiven boslugunda birakmazdim yatagima kadar alirdim
eve sokmalisin nasil aklin kalmiyor:mad:

bisiklet malaesef türkiyede tek değil bende aynı bisikleti kullanmaktayım oldukçada memnunum

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Zaten onu değerli yapan en önemli şey kullanılmasıdır.Sağlıkla kalın.

4 tane kamera kar etmez alt tarafı incecik bir çelik hortumu kesicek 5 dakkasını alır bi daha nasıl bulunucak o bisikleti çalan? Bence her şekilde bisikletin ev içinde bi yerde durması gerekir en olmadı biri kurcalar bişey yapar.Çalan için bisikletin ne kadar değerli olduğunun da bir önemi yok ki, siz verdiğiniz değeri gösterip içeri alın

Bu Turkiyede tek olaylarida kabak tadi vermeye basladi. Bende bisikletimin fren telini falanca marka teflon yapayim al sana Turkiyede tek. Hatta suan bile tek, lastikleri degistirdim. :D

Geri