Scudo Sports

YENİ BİSİKLETİM. TÜRKİYE'DE TEK: Carraro 022 CR RACE (2012)

Scudo
Hocam bısıklet guzel. Gule gule kullan.
Sen nerden aldın bılmıyorum ama en gec Nısan'ın 2. Haftası bısıklet türkiye'ye bayılere gelıyor...

evladının böyle değer verdiği bişeyi eve sokmamak için itiraz eden ebeveynleri anlayamıyorum,kapladığı yer 2 m kare bile deil yahu.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Maşallah hayırlı olsun. Ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum. Canlı canlı fotoğrafını çekince daha güzel gözüktü gözüme :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Evlilik teklifi gibi birşey olmuş bu bisiklet,o derece mutlu eder :)
Şahane olmuş,elinize,emeğinize sağlık...

@ThePoorWanderer

O zaman tekrar gule gule kullan dıyorum.
Allah kazasız belasız pedallar nasıp etsın...

• Beğen
Tepkiler: ThePoorWanderer
süper miş de ince teker yarıs gidonu falan bize gelmez :D

Ben viyanada yasiyorum hocam burda o kilitle baglasan 1 saat durmaz :D

@ThePoorWanderer

12. kattan çalınan bisiklet biliyorum. bu sebeple yeni alacağım bisikletim için evin girişine bir stand yapacağım.

Bende evimin önündeki merdiven demirlerine kilitliyorum.Ama bizim ev 11.katta ve motor kilidiyle kilitledim :D

• Beğen
Tepkiler: Mesut C.
Gerçekten çok güzel bir bisiklet.
915 dambiez ve 022 arasında gidip gelmekteyim.Karar vermek için son 3 haftam :)

merhaba bisikletinizden almak istiyorum kullanan biri olarak nasıl bir bisiklet memnunmusunuz?

Merhaba;

Öncelikle şunu belirteyim; yoğunluğumdan dolayı bisikleti aldığımdan beri ancak 300 km yapabildim. Genel olarak memnunum. 300 km içerisinde teker iki defa patladı. İç lastik çin malıymış. Vites ayarları iyi yapınca compagno problem çıkarmıyor. Geçişleri iyi. Başlangıç seviyesi için belki normaldir ama bisiklet yaklaşık 10 kg. Bu bazı arkadaşlara ağır gelebilir. Benim için çok önemli değil.

Hayırlı olsun. Kazasız günler dilerim. Bisiklet hakkında bazı sorularım olacak.

Vitesler ergonomi yönünden nasıllar? Geçişleri rahat bir şekilde yapabiliyor musunuz?

Compagnolo'dan memnun musunuz?

En son ulaştığınız hızı bilmiyorum ama genel sorayım. Hızlı gittiğinizde bisikletin buna tepkisi nasıl (titreme ve ses yönünden)?

FSA frenlerin tepkisinden memnun musunuz? titreme yapıyor mu?

Schwalbe 700x23C 23-622 Lugano lastikler nasıl? Kullanma sonrası yarılma ya da benzeri olusuzluklarla karşılaştınız mı?

Aynakol olarak FSA Vero 50/34 dişli oranından memnun musunuz?

Ve genel olarak bisikletin artı ve eksi yönlerini kısaca belirtirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Geri