Scudo Sports

Yeni Bisikletim Mosso 722 Race Sora Kırmızı-Beyaz

@erphan

Ben tavsiye ederim . İyi yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Taksitli fiyat 1485 tl ben peşin aldım . Peşinde biraz düşüyor. Ancak bu olayın da aynı araba olduğu gibi sonu yok 1000 liralık bir bisiklet alsanız bile kaskı yedek lastiği farı suluğu çantası derken yine 1200-1300 olacak size tabi kaliteli ürünlerde. Güvenlik önemli bence. O yüzden benden size tavsiye nakit paranız o kadar yoksa 1485 liradan taksitli alın 10 taksit yapsanız 149 liradan yavaş yavaş ödersiniz, hem elinizdeki paranın da üzerine koyarsınız sadece bisikleti almakla iş bitmiyor. Ekipman da gerekiyor. Sizin için de her şeyin hayırlısı olsun .

Scudo
öncelikle hayırlı olsun fiyat performans bakımından en iyi bisikleti almışsın, giriş seviyesi sıfır alınacak bir yol bisikleti için en iyi bisiklet olduğunu düşünüyorum hele ki r540 pedalları ile birlikte gelmesi apayrı bir durum

bisiklet hakkında merak ettiğim 3 durum var
ilk olarak bisikleti tarttınız mı? mossonun sitesinde 8.75 olarak görünüyor bu rakam oldukca iddalı bir rakam
ikincisi ise bisikletin üstünde gelen rublenin dişli rakamlarını saydınız mı (en küçük ve en büyük dişlinin diş sayıları)
son olarak, lastikleri değiştirmişsiniz bisikletin üstünde gelen lastikler rubena-syrinx miydi?

ilginize şimdiden teşekkür ederim, kazasız belasız bol pedallar olsun.

pedal herhangi bir ayakkabıyla SPD olarak kullanılıyor mu??

@Volkan Kozinoğlu

Öğrendim yapılıyormuş, bilmeyen için bilgi :D

@ahmetcan44

SPD özellikli demek istedim. R540 pedalda varmış bu özellik anladığım kadarıyla. Uyumu olan bir modelle kullanılabilir yani

güle güle kullanın güzel bisiklet bol pedallar...

@UtkuSener

Hocam ağırlığı tarttım. 8.75 doğru değer. Pedallarla 9 kg geldi. Dişliler 50-34. Üzerinde Rubena vardı değiştirdim.

Utku arkadaşım ruble ( arka çark ) dişli oranini sormus, aynakolun değil, belirtmek istedim. Ayrica hayirli olsun yol bisikleti çok farkli bir duygu :)

@Caner Kartalgöz

Peşin fiyat 1300 detenator lastiklerle beraber 1370 e mal oldu.

@Ertuğrul Mengi

Teşekkür ederim. Ruble durumu için pardon 25-11 miş.

Güle güle kullan bende bu markaya bakıyorum kadro garanti ömür boyumu istanbulda bayisi varmı peki birde kadrolar orijinal dimi Türkiye'de üretilmiyor dimi birde. Kendinize göre eksileri artıları. Neler. Bol pedalı günler

Hayırlısı olsun . Allah kaza bela vermesin. benimde perşembe günü gelicek aynı kadro fakat 105 :)

@Nekro
Kadro orjinal garanti 2 yil .Ben 3 yil kadar yol bisikleti arastirdim durdum . Aklina ilk yatani al. Bin uzerine git . Profesyonel degilsen artisi eksisi ucurum degil. Seni tatmin eder emin ol. Ben cok memnunum simdilik.

hocam gidon boğazı ters monte edilmiş. Farkettiniz mi ?

Geri