Scudo Sports

Yeni bisikletim Fuji Absolute 1.3

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar beni takip edenler bilirler bisiklet konusunda çok arada gidip gelen bir kişiydim, en sonunda forumdan bir arkadaş Fuji Absolute 1.4'ü önerdi, bugün bisikletçiye gittim ve uygun kadro boylusunu bulamadım, elinde kadro boyu uygun bir üst modeli vardı, sağolsun bisikletçi 1000 dolarlık bisikleti 1700 TL ye indirdi ve 1450 peşin olmak kaydıyda sattı, bisikletimin fotoğrafı henüz yok çünkü 2 saat bile olmadı alalı sadece size özelliklerini söyleyip, demo resmini koyacağım...
FIYAT: 1.090 $
ÖLÇÜ: S (15″), M (17″), M/L (19″), L (21″), XL (23″) Step Thru – S (15″), S/M (17″), M/L (19″)
KADRO: A2-SL butted 6061 alloy, w/ double water bottle mounts
MAŞA: FC-770 carbon w/ alloy steerer
VİTES KOLU : Shimano Sora, 9-speed
ARKA ATTIRICI: Shimano Tiagra, 9-speed
ÖN ATTIRICI: Shimano Sora, 31.8mm
AYNAKOL: Oval 730, 50/34T
FREN: Tektro linear pull, forged alloy
GİDON BOĞAZI: Oval 313R, 3D-forged alloy w/ 7-degree rise, 31.8mm
GİDON: Oval 200, alloy, 31.8mm
SELE: Oval 300R
SELE BORUSU: Oval 300R, alloy, 27.2mm
LASTİK: Vera Helios, 700 x 25c, 30 tpi w/ Phanlanx PR
JANT SETİ: Formula alloy hubs, 24H Vera Corsa double-wall alloy rims w/ quick-release
ZİNCİR: KMC X9, 9-speed
RUBLE: SRAM, 11-32T, 9-speed
AĞIRLIK: 10,43 kg
http://www.wgwheelworks.com/images/library/zoom/fuji_absolute_1-3_13_z.jpg

Scudo
Çok güzel bir bisiklet almışsınız. Güle güle kullanın.

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah :)

budur valla hayırlı olsun.çok iyi fiyata almışsınız.resimleri acil bekliyorum fuji bisiklete karşı büyük bir sempatim var..
lastikler sanırım çok ince yol bisikleti lastiği dikkatli sürmek gerek.bence değiştirip normal 700 30 35 falan kullanmak daha pratik olabilir..

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

Teşekkür ederim arkadaşlar, evet çok uygun fiyata aldım, sürekli bisikletçi geziyordum aynı bisikletçiye Fuji 1.4 görmeye gittim olmadığını görünce biraz üzüldüm, bisikleçti de dediğim gibi kıyak yaptı, ben de bu kıyağı kaçırmak istemedim ve bütçemin üzerine çıkıp bisikleti aldım.

@Süha Çağrı Özbakışlar

warsa fuji nin bir internet sitesi paylaşır mısın ?

Hayırlı olsun süha bey, kazasız pedallamalar :)

Saka bir yana, bisikletin durusu, görüntüsü ve renk uyumu cok güzel. Bu secimi yamakla dogru karar verdiginizden eminim. Kazasiz belasiz pedallamalar dilerim.

20 telli jantı, yol donanımı, karbon maşası ile bir yol kırması. Ama kadro biraz antik duruyor.(vintage diye bir şey diyorlar) ağırlığıyla sss nin yanında yerini aldı. Bakalım atikliği ile hibrit sınıfında kendini kabul ettirecekmi. Fiyat avantajı elinde. şehir-tur bölümünde detaylı bir anlatım bekliyoruz artık

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, faydam dokunduysa ne mutlu. :) 1.4'ün farkı, donanımın MTB tipi olmasıydı (Deore-Alivio). Bunda yol bisikletlerinde kullanılan donanımlar (Tiagra-Sora) var. Bir eksiklik hissedeceğinizi düşünmüyorum. Güle güle kullanın.

@ahmetcan44

Sayende dostum, Fuji'yi aklıma soktun ve bir üst modelini aldım, az önce de 40 dakikalık bostanlı turu yaptım bisiklet yağ gibi kayıyor :)

@özgür barış uçkaç

Güzelyalı Doruk Bisiklet... Göztepe köprü durağının karşısında gidip gezebilirsiniz, balkan şampiyonu bir abimiz bisikletleri satıyor.

@ahmetcan44

Jantların üzerindeki vera yazıları yavaş yavaş soyuluyor, onları söküp kadroyla aynı renk yani bordo şerit bulabilirsem takayım diyorum nasıl olur? Söküp bir şey yapıştırmasam nasıl durur, sadeliği seven biriyim de...

Sadece bu modelde mi böyle indirim yaptı , yoksa diğer bisikletlerde de varmı böyle indirim biliyormusunuz.

iyi günlerde kullanın çok güzel duruyor :)

@mfocak

İndirim filan yok dostum, ben artık geze geze bisikletçiler beni tanıdı, elimde kağıt kadro boyu geometrisini çıkarıp dakikalarca bisikletleri inceliyordum. Böyle olunca ve elindeki istediğim modeller bitince bana kıyak yaptı, yoksa indirim söz konusu değil. Fiyatı 1000 dolar.

Geri