Scudo Sports

Yeni bisikletim Fuji Absolute 1.3

@Özgür Türker

Dostum benim adamla muhabbetim iyi, 2000 TL ye taksitle alabilirsin. Bütün hepsini peşin verirsen de 1800'e alabilirsin.

Scudo
@Süha Çağrı Özbakışlar

Kargo da fiyata dahil olarak gönderir mi bu bisikletçi ?

Süha bey böyle agresif yapınız ve kulladığınız itici kelimelerle zaten kimsenin sizinle alışveriş yapacağını sanmıyorum bende yazmayayım dedim ama kendiniz 1400 nakitle alırken neden kimse 2100 den aşşağıya bulamasın garip, hiç bir ürün 1 saatlik olsa bile adına faturalı 0 alınmış hissi yaratmaz ki aynı ücrete satılsın enayi gibi kelimeler kullanıyorsunuz ama sungur bey görüldüğü kadarıyla sadece pazarlık istemiş ki ürünü daha ucuza aldınız 1900 istiyorsunuz pazarlık sünnettir bu derece cıkışınız ne derece doğru? Kimsenin bu 1900 e alıcı var ama 1800 veren olursa ona vereceğim ayaklarına geleceğini sanmıyorum bence de forumda satış yapmayın.

@Tugay Tunç

Önce okumayı öğren arkadaşım, 1450 nakit, 1700 TL ye aldım (kilit ve ayaklıkla 1800), üstüne ben bu bisikleti ne kadar aldığımı söylemesem ve 1800 tl ye satıyorum desem ne derdin? Çok ucuz çok uygun derdin. 1700 TL ye aldım diye mi bisikletin değeri düştü, ben de hodri meydan gidin alın 1700 TL ye diyorum ne diye bana soruyorsunuz. 1 hafta için 400 TL indirim yapmışım, adam gelmiş bana ayak yapıyor yok ikinci el yok sezon bitti, enayimiyim ben daha napayım isterse kargo bana ait 1000 liraya yolluyayım. Ben bu bisikleti 1700 TL den kuruş aşağı satacağıma benzin döker yakarım. Açık gözlülük yapmaya gerek yok. Ben motorcuyum ne 0'ından bahsediyorsun, motoru mu var bunun? Zinciri mi eskidi? 2100 TL lik bisikleti 1700 TL ye bırakıyorum, aldığım fiyat 1800 (ekipmanlarla birlikte), ve 1700 e bırakıyorum. He isteyen de bulursa gitsin M beden alsın. Hem senden akıl mı alacağım? Satmıyorum dedim zaten, üzerine ne diye yorum yapıyorsun? Pazarlık sünnetmiş ayağı da yapmayın, o zaman cevap ver bakalım 10 km bile olmamış bir bisikleti 400 TL indirim yapıp satıyorum, bunu bunun aşağısında almaya çalışmak, hak yemektir, açık gözlülüktür, karşıdakini enayi yerine koymaktır. Madem din dersi veriyorsun o zaman dinde bunun yeri nedir söyle? Ayrıca kurnazlık yapacak olsam gider açardım başka üyelik 2000 TL fiyat koyar satış için satardım bisikletimi. Adam gibi dürüstçe davranan da hata. SATMIYORUM! İnsanlara yerine göre davranırım, adam beni enayi yerine koymaya çalışıyorsa, acil nakit ihtiyacımdan faydalanıp 1 hafta için beni 300-400 TL zarara sokup normal fiyatın yarısına almak istiyorsa ben o kişiye sert çıkarım kusura bakma.

@Özgür Türker

(link) burayı ara dostum iletişim bölümünde telefonu var, 1 hafta önce Süha Çağrı arkadaşım M beden Fuji 1.3 almış, bana da yollayabilirmisinz de konuş, yapar bir şeyler.

Öncelikle okumamla ilgili sıkıntı yok ben bu konunuzu bisikletinizi ilk aldığınızdan itibaren takip ediyorum kendimde baktığım biri seriydi absolute ve aldığınızda sizin adınıza sevinmiştim ne kadar aldığınızı biliyorum ben nakit kısmınızı söyledim sadece.Siz isterseniz 1000 dolar isteyin bisiklete bisiklet sizin bisikletiniz sonuçta kimsenin bir şey söyleme hakkı olamaz fakat 400 tl indirim yapmışım demeyin, sonuçta aldığınız fiyata sattığınız bisiklete 2100 lira liste fiyatı çeken yer var diye siz 400 tl indirim yapmış olmuyorsunuz burası açık herhalde.Sonuç olarak ihtiyacınız karşılanacağı şekilde zor durumda kalmadan satarsınız inşallah forumda yada dışarıda, bisiklet sevdalısı olarak gönül bisikletiniz satmadan ihtiyacınızı giderebilmenizdir tabii ki..

• Beğen
Tepkiler: Özgür Ka
evet tugay kardeş, çok agrasif yapısı var arkadaşın, ne olursa olsun ürün ikinci el işte, agrasif insanlar ile tartışma da yapılmıyor değil mi :) hem az önce dorukbisiklet ile de konuştum, 1700 e satmışlar son ürünü bugün, artık bizde meridaya bakarız ya da başka bir ürüne

arkadaşlar fuji bisikletler nerelerde satılıyor? istanbul için soruyorum

Geri