@Tugay Tunç
Önce okumayı öğren arkadaşım, 1450 nakit, 1700 TL ye aldım (kilit ve ayaklıkla 1800), üstüne ben bu bisikleti ne kadar aldığımı söylemesem ve 1800 tl ye satıyorum desem ne derdin? Çok ucuz çok uygun derdin. 1700 TL ye aldım diye mi bisikletin değeri düştü, ben de hodri meydan gidin alın 1700 TL ye diyorum ne diye bana soruyorsunuz. 1 hafta için 400 TL indirim yapmışım, adam gelmiş bana ayak yapıyor yok ikinci el yok sezon bitti, enayimiyim ben daha napayım isterse kargo bana ait 1000 liraya yolluyayım. Ben bu bisikleti 1700 TL den kuruş aşağı satacağıma benzin döker yakarım. Açık gözlülük yapmaya gerek yok. Ben motorcuyum ne 0'ından bahsediyorsun, motoru mu var bunun? Zinciri mi eskidi? 2100 TL lik bisikleti 1700 TL ye bırakıyorum, aldığım fiyat 1800 (ekipmanlarla birlikte), ve 1700 e bırakıyorum. He isteyen de bulursa gitsin M beden alsın. Hem senden akıl mı alacağım? Satmıyorum dedim zaten, üzerine ne diye yorum yapıyorsun? Pazarlık sünnetmiş ayağı da yapmayın, o zaman cevap ver bakalım 10 km bile olmamış bir bisikleti 400 TL indirim yapıp satıyorum, bunu bunun aşağısında almaya çalışmak, hak yemektir, açık gözlülüktür, karşıdakini enayi yerine koymaktır. Madem din dersi veriyorsun o zaman dinde bunun yeri nedir söyle? Ayrıca kurnazlık yapacak olsam gider açardım başka üyelik 2000 TL fiyat koyar satış için satardım bisikletimi. Adam gibi dürüstçe davranan da hata. SATMIYORUM! İnsanlara yerine göre davranırım, adam beni enayi yerine koymaya çalışıyorsa, acil nakit ihtiyacımdan faydalanıp 1 hafta için beni 300-400 TL zarara sokup normal fiyatın yarısına almak istiyorsa ben o kişiye sert çıkarım kusura bakma.