Scudo Sports

Yeni Bisiklet için Yardım Lütfen..

Tepki
2
Merhabalar, kardeşime bisiklet almak için son iki gündür istanbulu altını üstüne getirdim. Henüz beni cezbedicek bir bisiklet bulamadım. Tabi bunda fiyat aralığının da etkisi var. Maksimum verebileceğim miktar 500 YTL tabi bu da taksitli fiyatı olacak. Şuana kadar birkaç bisiklet arasında kararsız kaldım. Bianchi - replay(460ytl), Kron XC 500 (550ytl),tabi kardeşim bu seçim de bianchi yi seçti birde kron un fiyatının biraz daha pahalı olmasına bakarsak benim içinde replay daha iyi gibi geliyor.aslına bakarsanız ilk görünüşte kron un çok çok daha iyi bir marka olduğu belli. birde replay la aynı model olarak gösterdikleri bianchi rain. fakat sitesinden baktım rain özel seriden bir bisiklet. ve fiyatı tabi biraz daha pahalı. bunu replay la aynı fiyata vermeleri normalmi yoksa bu markalarında sahtelerini yapabiliyorlarmı.Birde ben sirkeci, aksaray ve kadiköyü gezdim.güzel ve uygun koşul sağlayacak nereler vardır? Bisikletlerle çocukluğumdan sonra ilişkim kesildiği için bu konulardan çok uzak kaldım. Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. :)

Scudo
Tabii ki kronu alın.

dostum bianchı alma 20 kg lık bir bisikleti tasımak istemiyorsan alma 200 250 ytl daha kat istediğin markadan istediğin bisikleti al bin ve arka bakma

• Beğen
Tepkiler: Barış Şenoğlu
Eğer dağlara taşlara çıkmayacak isen önceligin bisikletin hafifliği ve görselliği olsun derim. Hafif ve görsel olarak görünen parçalar da hali ile biraz daha pahalı ama yıllarca sana sorun çıkartmayan parçalar olacaktır. Kron öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Barış Şenoğlu
Önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Babamın son anda bir bisikletçi arkadaşı çıktı ve bize aradığımız fiyat aralığında hatta daha düşüğünde Salcano alu önerdi. fiyatta indirim yapacağını söyledi. Bu bisikleti nasıl buluyorsunuz acaba? Kardeşimi idare edebilirmi ? parçalarını bu değerdeki bisikletlerle karşılaştırınca sonucu artı olarak aldım. Sizin önerileriniz nedir. Şuanlık Kron fiyat yüzünden 2. hatta 3. planda kaldı.

al kardesim isine yarıyacaktır bende salcanonun alı modelini kulanıyorum yarısmıycaksan sana yeter vede görsellik olarak en sağlam bisikletlerden biridir diyebilirim

Ve sonunda kardeşime Salcano Astro, kuzenime ise Salcano Alu aldım herkeze yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

2sini birlikte 5 taksitle 1000 ytlye aldm.pahalıyamı aldm bılmıyorm ama sitedeki fiyatları da aynı oyleydi ve gezmekten bıkmıştım :))
bugun deneme sürüşü yaptm gayet hafif güzel kaliteli aletler alu ve astro arasındaki farkı soracak olursanız bırı 21 bırı 24 vites. ayrıca astronun vites sistemi farklı..

Geri