Barış Şenoğlu
Üye
- Tepki
- 2
Merhabalar, kardeşime bisiklet almak için son iki gündür istanbulu altını üstüne getirdim. Henüz beni cezbedicek bir bisiklet bulamadım. Tabi bunda fiyat aralığının da etkisi var. Maksimum verebileceğim miktar 500 YTL tabi bu da taksitli fiyatı olacak. Şuana kadar birkaç bisiklet arasında kararsız kaldım. Bianchi - replay(460ytl), Kron XC 500 (550ytl),tabi kardeşim bu seçim de bianchi yi seçti birde kron un fiyatının biraz daha pahalı olmasına bakarsak benim içinde replay daha iyi gibi geliyor.aslına bakarsanız ilk görünüşte kron un çok çok daha iyi bir marka olduğu belli. birde replay la aynı model olarak gösterdikleri bianchi rain. fakat sitesinden baktım rain özel seriden bir bisiklet. ve fiyatı tabi biraz daha pahalı. bunu replay la aynı fiyata vermeleri normalmi yoksa bu markalarında sahtelerini yapabiliyorlarmı.Birde ben sirkeci, aksaray ve kadiköyü gezdim.güzel ve uygun koşul sağlayacak nereler vardır? Bisikletlerle çocukluğumdan sonra ilişkim kesildiği için bu konulardan çok uzak kaldım. Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.