FelixTheCat
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 868
- İsim
- Betül
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar, bisiklet merakım çok geçmişe dayanmasa da beni yeteri kadar idare edebilecek bir bisiklet almak istiyorum. Bir bisiklet almıştım ve fotoğraflarını eklemiştim siteye gelen yorumlarda haklı olduğunuzu anladım. Çift süspansiyonlu bir bisiklete sahibim şu anda ağırlığı ve rahatlığı açısından sıkıntı çekiyorum beni fazlasıyla yoruyor. Yeni bir bisiklet almak istiyorum En fazla 600 tl kadar bütçeye çıkabilirim. Şu an bütçem olmasa da en yakın zaman da biriktiricem. Bisiklet almak bi anlık iş olmadığı için sizlerin yardımcı olabilceğini düşündüm ve konuyu açtım. Bu fiyat aralığında bana önerebilceğiniz bisikletler hangileri? Şehir bisikleti istiyorum aslında asvalt yolda süreceğim için ince teker bisikletlerin ivmelenmesi daha iyi olduğunu biliyorum fakat malumunuz istanbul gibi bir şehirde yol şartları, bisiklet yollarının yetersizliği gibi sıkıntılarla iç içeyiz. Bir arkadaşımın önerisi Salcano astro 270 modeli oldu kendisi de aynısını kullanıyor tek fark erkek olması. Bu arada Şehir bisikletlerinde bayanlara özel olarak üretilmiş düz kadro olmayan bisikletler den hoşlanmıyorum bu modeller haricinde yardımcı olursanız sevinirim. Boyum 1,70