Merhaba arkadaslar nazarami geldik anlamadim bisikletimin kadrosu baglanti yerinden kitildi ne yazikki surmek icin cikarmistim. Sitenin icinde 10 mt filabfittim.pedal yere surtmeye basladi anlamadimm nekadar alcak mis vs dedim bisiklet iyici yere oturunca anladim ki kaynak vebirlesme yerinden cikmis .
Moral bozuk bir sekilde eve ciktim aldigim yerle iletisime gectim hemen ayni size de ayni olculere uakin yeni bir kadro ayarliyip biyatip yollucaz dediler sagolsunler biraz zaman istediler bende komple soktom ambalajladim ve kaldirdim komple bikac degisiklik var aklimda. Onlari yapicam egik gidon mesela yeni zincir gelcek kismetse onlar gelince tekrar toplar im artik bikac foto atayim
kadro çürümüş sanırım yoksa nasıl kopar ki.Gecmiş olsun üzülmeyin size bişey olmamıs.Yokus asagı hızlı inerken basınıza gelseydi bide Allah muhafaza.Daha güzelini yaparsınız insallah.
@dincer_colak öncelikle geçmişolsun iyiki yokus aşagıya vs kullanırken basınıza gelmedı bu olay satan kişi cürümüs 27 inc janta uygun bir bisikleti boyayıp size 28 jant uyumlu bir kadro gibi vermiş acıkcası ben aynı sırkete veya kişiye guvenmemenizi tavsiye ederim.Kadro 27 ınche gore tasarlandıgı ıcın daha ufak captakı bır jant ıle kullanmaya calısırsanız kadronun orta gobek kısmı yanı pedallar yere yaklasır yere yaklastıgı ıcınde surerken pedal yere carpar
@dincer_colak Dinçer çok geçmiş olsun. Umarım dedikleri şekilde hallolur. Sana sorun çıkmayacak diye bilgi verdikleri halde daha bisikletin üzerine ilk bindiğinde böyle birşey olması çok korkunç. Şükürki başına yaralanmalı bir kaza gelmedi. Büyük geçmiş olsun.
Sagol engin valla boyayi inceledigimde ctlak vs bisey yoktu ama zatn kopms ysda kirilma olmadi ek yerinden kendi ayrildi takmaya calisirken alt tarafta cikti
Hasarli kadroyu tamir ettiricegim elimdeki parcalarla ufaktsn ekler yaparak siyah bi singl e yapicagim ama kullanmak icin degil sirf duvara asayim dursun diye
Zaten pedal fren sistemi olmayacak sadece gorsel olacak digerinide yeni kadronun gelmrsini beeklivez artik
@dincer_colak güzel bir düşünce. Benim bisiklette nazara geldi. Jantlarım bir türlü ayar tutmuyor. Bende hafta sonu inşallah fixie yapıcam. Jantları ve aynakolu alıp montajlayıp öyle devam edicem. Ağırlık düştümü cillop olacak.
@enqinHLC valla basladim calismalara yeni kadro bekliyorum belli olsa durum yarin ayna kolu sokturup kirilan yerden kaynak olurmu diye bisikletviye gidicem olursa direk firen kablo yerlerini taslicam kaynagi duzelticem zimpara ve spreyle siyaha boyucsm.ozamana kadar parcalarida toplarim