Alper Yıldız34
Aktif Üye
- Tepki
- 102
- İsim
- Alper yıldız
- Bisiklet
- GT
Benim adım Alper Yıldız. Bisikleti, Bisiklet Forumdan öğrenmiş ve sevmiş biriyim. Karar verip yeni bir bisiklet firması kurdum. Firmam sadece internet alışverişine yönelik bir firmadır. Amacım uygun fiyatlara ürün satışı yapmaktır. Firmam yeni olduğundan şimdilik kısıtlı markalarla anlaşma yapmış durumdayım. Şirket merkezimizin İstanbul Fatih olduğu firmamızın ismi Merve Bisiklet / Bisiklet Outlet tir. İnternet sitemiz de bisikletoutlet.com sitesidir. İnternet sitemle ilgili zaman zaman aksaklıklar olabilir, nedenine gelince de henüz yeni bir site ve bazen güncellemeler yapıyorum. Sitenin oturması da biraz zaman alabilir. Elimden geldiğince sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım. Adından da anlaşıldığı gibi sektöre bisikletin outlet konusunu oturtmaya çalışıyorum. Amacım hem outlet ürünlerini hem de sezon ürünlerini siz değerli bisiklet kullanıcılarına ulaştırmaktır. Outlet ürünlerim şuanda kısıtlı olmakla beraber ürün yelpazesini zamanla sizlerin de desteği ile daha da genişleteceğiz. Sitemde olan ürünlerin büyük çoğunluğu stoklu ürünlerdir.
Firmamı geliştirdikçe İnşallah Bisiklet foruma da reklam verir duruma gelirim. bisikletoutlet.com , info @ outletbisiklet.com. Bir ilki yaparak bu numaramda ayrıca whats App kullanacağım. Oradan da ulaşabilirsiniz. Sorularınızı oradan da yollayabilirsiniz.
Desteklerinizi beklerim
Sevgiler, saygılar
Firmamı geliştirdikçe İnşallah Bisiklet foruma da reklam verir duruma gelirim. bisikletoutlet.com , info @ outletbisiklet.com. Bir ilki yaparak bu numaramda ayrıca whats App kullanacağım. Oradan da ulaşabilirsiniz. Sorularınızı oradan da yollayabilirsiniz.
Desteklerinizi beklerim
Sevgiler, saygılar