Scudo Sports

Yeni Bir Bisiklet Firması / Bisiklet Outlet

Alper Yıldız34

Aktif Üye
Tepki
102
İsim
Alper yıldız
Bisiklet
GT
Benim adım Alper Yıldız. Bisikleti, Bisiklet Forumdan öğrenmiş ve sevmiş biriyim. Karar verip yeni bir bisiklet firması kurdum. Firmam sadece internet alışverişine yönelik bir firmadır. Amacım uygun fiyatlara ürün satışı yapmaktır. Firmam yeni olduğundan şimdilik kısıtlı markalarla anlaşma yapmış durumdayım. Şirket merkezimizin İstanbul Fatih olduğu firmamızın ismi Merve Bisiklet / Bisiklet Outlet tir. İnternet sitemiz de bisikletoutlet.com sitesidir. İnternet sitemle ilgili zaman zaman aksaklıklar olabilir, nedenine gelince de henüz yeni bir site ve bazen güncellemeler yapıyorum. Sitenin oturması da biraz zaman alabilir. Elimden geldiğince sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım. Adından da anlaşıldığı gibi sektöre bisikletin outlet konusunu oturtmaya çalışıyorum. Amacım hem outlet ürünlerini hem de sezon ürünlerini siz değerli bisiklet kullanıcılarına ulaştırmaktır. Outlet ürünlerim şuanda kısıtlı olmakla beraber ürün yelpazesini zamanla sizlerin de desteği ile daha da genişleteceğiz. Sitemde olan ürünlerin büyük çoğunluğu stoklu ürünlerdir.
Firmamı geliştirdikçe İnşallah Bisiklet foruma da reklam verir duruma gelirim. bisikletoutlet.com , info @ outletbisiklet.com. Bir ilki yaparak bu numaramda ayrıca whats App kullanacağım. Oradan da ulaşabilirsiniz. Sorularınızı oradan da yollayabilirsiniz.
Desteklerinizi beklerim
Sevgiler, saygılar

Scudo
Hayır bireysel olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum binicilikten geliyorum ve olması gerekli dediğim şeyleri kendi gücüm yettiğince yapmaya çalışacağım.özellikle yurt dışı alışveriş zede biri olarak

Hayırlı olsun. Yurtdışı alışverişe karşı olan biri olarak yurtiçinde açılan/açılacak kaliteli bisiklet dükkanlarını destekliyorum. Başarılar dilerim :kedicik:

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim :) elbette ürünleri satmadan önce bir yerden satın almak durumundayım ürünler bazı sitelerle benzer ürünler olabilir fakat fiyatta farklılıklar olacaktır.ara ara göz atarsanız alırken kazanaksınız diye düşünüyorum..çünkü benim misyonum sektöre GERÇEK OUTLET' i aşılamak. Şu an her ne kadar ürün skalası dar olsa da zamanla bu yelpazeyi genişleteceğim..

Hayırlısı olsun inşallah. Benim size yegane tavsiyem satıştan sonra da müşterinizin peşini bırakmamanız. Türkiye'de hiçbir firma bunu yapmıyor. Sadece sattık mı sattık gerisi bizi ilgilendirmez diyorlar. Eğer bunu yapar ve bir farkındalık oluşturursanız çok iyi iş yaparsınız. Çok basit şeylerle örneğin müşterinizin doğum gününü kutlayan smsler maillerle satışlarınızı arttırabilir hatta reklam vermeden yayılım gösterebilirsiniz. Allah yolunuzu açık etsin.

hayırlı olsun her bisiklet spor firması bizleri daha çok sevindirir ve mutlu eder. Bol kazançlar

Çok teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate kesinlikle alıyorum çünkü aranızdan gelen biri olarak bizi iyi biliyorum,açıklarımızı biliyorum isteklerimizi biliyorum.Bir kaç markayla görüştüm en çok desteği deltadan gördüm yeni markalarlada görüşme halindeyim,yakında yeni ürünler yeni markalarla gelicektir..

@Baghera

Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim fakat iki tane Cannondale modeli karşılaştırdım fiyatlarınız Delta'dan daha yüksek?
Benim bildiğim outlet'lerde ürünler daha ucuz oluyor.

(link)
(link)

(link)
(link)

Arkadaşlar merkez bankasından döviz kurları değiştiği için sistem bazen geç algılıyor bazı ürünlerde hata olabiliyor bu şekilde bildirimlerinizle hemen müdahalede bulunabiliyorum.bildiriminiz için size çok teşekkür ederim

Madem outletsiniz ve en ucuzunu vermeyi amaçlıyorsunuz. Bir sitede görmüştüm. Eğer satın alacağınız ürünü başka bir sitede daha ucuz görmüşseniz DAHA UCUZUNU BULDUMa tıklayıp o ucuz linki veriyordunuz . Sizde böyle bir şey yapabilirsiniz.

Çok güzel bir fikir yapabilirim.Artı olarak sitedeki tüm ürünler outlet değil sezon ürünlerde var outlet sekmesinden takip edebilirseniz uygun fiyatları bulabilirsiniz diye düşünüyorum.ama 1dost nickli arkadaşımın dostça yaklaşımı değerledirmeye alınmıştır :)

hayırlı olsun. bi çayınızı içmeye geliriz artık :)

@yeyu sanırım baktığınız ürünler güncel ürünler genel piyasayla aynı yada biraz aşağısı,dediğim gibi outlet sekmesine bakabilirseniz daha iyi olacaktır.firmalardan alım kapasitemi yükselttiğim zaman size daha iyi fiyatlar yapabileceğim inanın neredeyse hiç kar yapmadan satış yapılıyor şu an

• Beğen
Tepkiler: farukrr ve yeyu
Geri