inndream
Daimi Üye
- Tepki
- 186
- İsim
- akif
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar cümleten herkese merhaba iki arkadaş kız arkadaşlarımız ile birlikte önümüzdeki yaz bisikletler ile Karadeniz turuna çıkmayı planlıyoruz. Aklımızdaki rota otobüs ile bisikletleri Sinop a götürmek sonrasında bisikletler ile artvin boşda gun kalırsa Gürcistan . Sorun şu ki kondisyonumuz yok geçim mücadelesi hepimiz çalışmak zorundayız ve iş hayatımız fiziksel olarak yorucu haftada bir gün pazar istirahatimiz var onuda antrenmanla geçirirsek ertesi gün iş hayatında nakavt oluruz diye düşünüyorum iki tane çadırımız (çadırlar tek kişilik ama iki kişi rahatlıkla kalır diye düşünüyorum) bir tane kamp ocağımız ve bir takım ocağımız var uyku tulumları tamam mat yerine şişme yatak düşünüyorum ama çadırın içine sığacak boyutta var mıdır ağırlık vs bakımından tavsiyeniz nedir. Şişme mat da aklıma geldi ama üzerine yattığın zaman kiloya bağlı olarak zemindeki çalı çırpı ve çakıl taşları pompişi rahatsız etme gibi şikayetler duymuştum geçmiş tarihte en önemli sorulara geldik bisikletimiz yoooook 500 tl gibi bir bütçe (aksesuarlar hariç) ancak ayırabiliyorum. Ön arka teker için bagaj demiri ve heybeler. Ön arka teker için heybeye para harcamana gerek yok 100 lt bel ve göğüs destekli sırt çantam var oda işini görür mü dersiniz ceo telefonu şarjı için power bank mı yoksa dinamodan usb ye çeviricimi yoksa 12v7a amperlik bir motosiklet aküsü ile şarj mı vs. Konuyu genel olarak özetledim arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim