Scudo Sports

yeni başlıyorum

26birkan

Üye
Tepki
2
arkadaşlar bisiklete yeni başlıyorum başlangıç için hangi bisikleti önerirsiniz cvplarınız için şimdidenn saolun:)

Scudo
Sen bir bütçe sçylersen bizde ona göre daha uygun bisikletler önerbiliriz bide nerelerde binmek istediğini felan

@26birkan

O fiyatlara sanırım 2.el bakmanız daha mantıklı olabilir...

ben olsam kendım toplardım bı tourney toplama olur herhalde

En fazla 30-50 tl daha arttırırsan çok yakışıklı olduğu forumda tecrübe ile sabit olan ve seni idare edecek olan Bir Sedona Scud alabilirsin...

arkadaşlar başka ne önerirsiniz eğer ikinci el alırsam eskişehirde satan biri varmı? 300ytl ye 2.el hangi bisikleti alabilirim??söylediniz bisikletlerin resimlerinide yollarsanız sevinirim

bütceni biraz daha zorlarsan,gerek performans gerekse sağlamlık bakımından keyifle ve güvenle sürüş yapabileceğin kron xc1000 almanı öneririm..

Bende Kron XC 1000 öneririrm.Fakat o paraya bulamazsın.2. El bulman zor olabilir.Yinede araştır.Yada bir ay daha sabret para biriktir Kron XC 1000 al :)

scud oneririm bende onu almayı dusunuyorum daha sonra frenlerinden baslayıp modifiye edersin ama dedikleri gibi xc 1000 de guzel ama renkleri ve renklerindn dolayı gorunusu ''bence'' kotu

zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz ama bana göre de asıl cazibesini renkleri katıyo bisiklete :) xc1000 kullanıyorum gayet sağlam ve sorunsuz bi bisiklet. çok yoğun piyasa araştırmalarım sonucu aynı fiyata aynı donanımda başka bir bisiklet bulamadım. Paranı biriktirip bi xc1000 alman çok iyi olur başlangıç için. Fiyatı da -ben aldığımda- 500 ytl flndı.

benim onerim sedona sd 771 olacak ozellikle siyah sedona sd 771 kadrosuna bitiyorum ...

@26birkan

formda bisiklet firmalarının linkleri var,oraya bakabilirsin.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim paramı biriktirip kron xc1000 alıcam

Geri