naparsan yap salcano evil-b alma. arkadaşım aldı ordan biliyorum kalas gibi, ayrıca malzemesi çok kalitesiz. aldığı gün pedalı kırıldı, sonra lastiği patladı, frenleri de sorunlu
bncede ümit al yanisin daha önce sürüşü style ni belirle sonra karar wer flatland mı streetmi yapıcaksın aslında orda serdar war o yardımcı olur sana yeni başlıcan için bilgilendrirr seni)
arkadaslar merhaba ben yeni basladm salcano avil-b war benimde pedalim kırıldı ama yeni civili pedal aldm ve salcano cidden mukemmel kim ne kadar kotu desede denge problemi yasaio salcanodo ilk baslarda ama atlatnca cok kaliteli we burgulari ii ayarlanmiş bi bisiklet
tavsiye ederim
arkadaşım ben de biliyorum iç lastiği kolayca değiştirivermeyi. sadece bisikleti tavsiye etmiyorum, bunlar da tavsiye etmeme konusunda etmenlerden sadece biri
yeni baslıcaksan maddi durumuna gore gt tavsıye ederım slammer cok guzel bır model yenı baslıyanlar ıcın.umıt ben onermem sahsen cunku cok dandık bı bmx ama maddı durumun yoksa umıt olabılır baslangıc ıcın...secım senın kardesım